Drumles

Drumles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen

Door: Bass Muziek | Muziekschool Groningen  24-03-2015
Trefwoorden: Drumles, Drumles groningen, Drumles in groningen,

Drumles Drums is één van de populairste muziekinstrumenten! Wil jij je ook uitleven op een drumstel, neem dan drumles bij Muziekschool Bass Muziek en drum mee met je favoriete muziek. De drumlessen zijn voor jong en oud en worden op maat gegeven, het maakt dus niet uit of je een beginner of juist een gevorderde drummer bent. Samen met de drumdocent bespreek je wat jij wilt leren en bereiken. Tijdens de drumlessen komen de volgende zaken aan bod: techniek, improviseren, drumnoten lezen, ontwikkelen muzikaal gehoor en coördinatieoefeningen. Daarnaast is er naast het aanleggen van een solide technische basis, ook veel aandacht voor de eigen muzikale interesse. Het leuke van drummen is, dat je al vrij snel mee kan drummen met een aantal bekende nummers. Lijkt drumles bij Muziekschool Bass Muziek je wat? Schrijf je dan direct online in! De drumlessen worden in een professioneel ingerichte studio van MuziekOrganisatieNoord (MON) gegeven. Ouders/verzorgers kunnen er genieten van een bakje koffie/thee tijdens het wachten. De studio van MON bevindt zich op de Bieslookstraat 23 te Groningen, vlak naast de ringweg. Prettige bijkomstigheid is dat er gratis geparkeerd kan worden.

Trefwoorden: Drumles, Drumles groningen, Drumles in groningen,

Contact Bass Muziek | Muziekschool Groningen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Bass Muziek | Muziekschool Groningen

Saxofoonles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Saxofoonles

Wil jij ook saxofoon leren spelen of wil je werken aan je techniek, toon, ritme of improvisatietalent, neem dan saxofoonles bij Muziekschool Bass Muziek en speel binnenkort je favoriete muziek!


Zangles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Zangles

Zingen is een heerlijke bezigheid en je merkt na een aantal lessen al dat je progressie maakt. Dus, aarzel niet en schrijf je in voor een proefles bij Muziekschool Bass Muziek!


Pianoles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Pianoles

Wil jij je favoriete nummers leren spelen op de piano, neem dan pianoles bij muziekschool Bass Muziek en speel mee met je favoriete muziek!


Gitaarles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Gitaarles

De gitaarlessen zijn voor jong en oud en worden op maat gegeven, het maakt dus niet uit of je een beginner of juist een gevorderde gitarist bent.


Muziekles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Muziekles

Bass Muziek biedt de volgende muzieklessen aan: gitaarles, basgitaarles, contrabasles, drumles, pianoles, keyboardles, saxofoonles en zangles.