Gitaarles

Gitaarles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen

Door: Bass Muziek | Muziekschool Groningen  24-03-2015
Trefwoorden: Gitaarles

Gitaarles De gitaar is één van de populairste muziekinstrumenten! Wil jij je favoriete nummers spelen op een gitaar, neem dan gitaarles bij Muziekschool Bass Muziek in Groningen en speel mee met je favoriete muziek. De gitaarlessen zijn voor jong en oud en worden op maat gegeven, het maakt dus niet uit of je een beginner of juist een gevorderde gitarist bent. Tijdens de gitaarlessen bij Muziekschool Bass Muziek in Groningen komen de volgende zaken aan bod: akkoorden leren spelen, noten leren spelen, improviseren. Naast het aanleren van een solide technische basis is er ook veel aandacht voor de eigen muzikale interesse. Het leuke van gitaar spelen is namelijk, dat het mogelijk is om al vrij snel een liedje te kunnen spelen. Dit gaat uiteraard nog niet direct vlekkeloos, maar wanneer je de akkoorden goed oefent, zal iedereen het liedje herkennen. Lijkt gitaarles bij Muziekschool Bass Muziek in Groningen je wat? Schrijf je dan direct online in! De gitaarlessen worden in een professioneel ingerichte lesruimte gegeven. Ouders/verzorgers kunnen rustig wachten in een gezellige ruimte. De lesruimte van Muziekschool Bass Muziek bevindt zich op de Singelweg 1 in de Korrewegwijk te Groningen, vlakbij winkelcentrum de Beren.

Trefwoorden: Gitaarles

Contact Bass Muziek | Muziekschool Groningen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Bass Muziek | Muziekschool Groningen

Saxofoonles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Saxofoonles

Wil jij ook saxofoon leren spelen of wil je werken aan je techniek, toon, ritme of improvisatietalent, neem dan saxofoonles bij Muziekschool Bass Muziek en speel binnenkort je favoriete muziek!


Zangles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Zangles

Zingen is een heerlijke bezigheid en je merkt na een aantal lessen al dat je progressie maakt. Dus, aarzel niet en schrijf je in voor een proefles bij Muziekschool Bass Muziek!


Pianoles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Pianoles

Wil jij je favoriete nummers leren spelen op de piano, neem dan pianoles bij muziekschool Bass Muziek en speel mee met je favoriete muziek!


Drumles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Drumles

Wil jij je ook uitleven op een drumstel, neem dan drumles bij Muziekschool Bass Muziek en drum mee met je favoriete muziek.


Muziekles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Muziekles

Bass Muziek biedt de volgende muzieklessen aan: gitaarles, basgitaarles, contrabasles, drumles, pianoles, keyboardles, saxofoonles en zangles.