Pianoles

Pianoles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen

Door: Bass Muziek | Muziekschool Groningen  24-03-2015
Trefwoorden: Pianoles, Keyboardles in Groningen, Pianoles in Groningen,

Pianoles Het uitgangspunt van de pianolessen bij Muziekschool Bass Muziek in Groningen is dat de pianolessen leuk, ontspannen en leerzaam zijn. Wil jij je favoriete nummers leren spelen op de piano, neem dan pianoles bij muziekschool Bass Muziek en speel mee met je favoriete muziek! De pianodocenten van Muziekschool Bass Muziek geven op een frisse dynamische wijze pianoles, waarin de oefenstof en het lesmateriaal worden aangepast op de stijl en de liedjes die de leerling graag wil leren spelen. Samen met de pianodocent bespreek je dus wat jij wilt leren en bereiken. De pianolessen zijn voor jong (vanaf 5 jaar) en oud en worden op maat gegeven, het maakt dus niet uit of je een beginner of juist een gevorderde pianist bent. Tijdens de pianolessen komen de volgende zaken aan bod: speeltechniek, ritmegevoel, gehoortraining, theoretische onderbouwing, improvisatie. Tijdens de pianolessen is er naast het aanleggen van een solide technische basis ook veel aandacht voor de eigen muzikale interesse. Het leuke van piano spelen is namelijk, dat het mogelijk is om al vrij snel een liedje te kunnen spelen. Dit gaat uiteraard nog niet direct vlekkeloos, maar waarschijnlijk zal iedereen het liedje herkennen. Kortom, heb je altijd al piano willen leren spelen of wil je je technieken bijschaven bij Muziekschool Bass Muziek in Groningen? Schrijf je dan direct online in! De pianolessen worden in een professioneel ingerichte lesruimte gegeven. Ouders/verzorgers kunnen rustig wachten in een gezellige ruimte. De lesruimte van Muziekschool Bass Muziek bevindt zich op de Singelweg 1 in de Korrewegwijk te Groningen, vlakbij winkelcentrum de Beren.

Trefwoorden: Keyboardles Groningen, Keyboardles in Groningen, Pianoles, Pianoles Groningen, Pianoles in Groningen,

Contact Bass Muziek | Muziekschool Groningen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Bass Muziek | Muziekschool Groningen

Saxofoonles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Saxofoonles

Wil jij ook saxofoon leren spelen of wil je werken aan je techniek, toon, ritme of improvisatietalent, neem dan saxofoonles bij Muziekschool Bass Muziek en speel binnenkort je favoriete muziek!


Zangles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Zangles

Zingen is een heerlijke bezigheid en je merkt na een aantal lessen al dat je progressie maakt. Dus, aarzel niet en schrijf je in voor een proefles bij Muziekschool Bass Muziek!


Gitaarles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Gitaarles

De gitaarlessen zijn voor jong en oud en worden op maat gegeven, het maakt dus niet uit of je een beginner of juist een gevorderde gitarist bent.


Drumles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Drumles

Wil jij je ook uitleven op een drumstel, neem dan drumles bij Muziekschool Bass Muziek en drum mee met je favoriete muziek.


Muziekles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Muziekles

Bass Muziek biedt de volgende muzieklessen aan: gitaarles, basgitaarles, contrabasles, drumles, pianoles, keyboardles, saxofoonles en zangles.