Saxofoonles

Saxofoonles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen

Door: Bass Muziek | Muziekschool Groningen  24-03-2015
Trefwoorden: Saxofoonles, Saxofoonles Groningen

Saxofoonles De saxofoon is één van de jongste en volgens velen het mooiste instrument wat er is! Wil jij ook saxofoon leren spelen of wil je werken aan je techniek, toon, ritme of improvisatietalent, neem dan saxofoonles bij Muziekschool Bass Muziek en speel binnenkort je favoriete muziek! Bij de saxofoonlessen van Muziekschool Bass Muziek staan de interesses en het plezier van de cursist centraal. De docent begeleidt de cursist om zijn of haar wensen te realiseren. Weet je nog niet wat je wil leren, dan kan onze docent je daar uiteraard bij helpen. Tijdens de lessen leer je diverse liedjes spelen met de bijbehorende technieken. Naast de technieken zal er in de saxofoonlessen ook aandacht worden besteed aan de muziektheorie. Dit klinkt misschien saai, maar dit zorgt er wel voor dat je over ieder nummer heen kan soleren. De saxofoondocent leert je met een aantal kleine ‘simpele’ stappen om al snel je eerste solo's te spelen. Degenen die reeds in bands, harmonie- en fanfare- orkesten spelen kunnen ondersteuning krijgen die specifiek zijn voor hun eigen prestaties en repertoire. Lijkt saxofoonles bij Muziekschool Bass Muziek in Groningen je wat? Schrijf je dan direct online in! De saxofoonlessen worden in een professioneel ingerichte lesruimte gegeven. Ouders/verzorgers kunnen rustig wachten in een gezellige ruimte. De lesruimte van Muziekschool Bass Muziek bevindt zich op de Singelweg 1 in de Korrewegwijk te Groningen, vlakbij winkelcentrum de Beren.

Trefwoorden: Saxofoonles, Saxofoonles Groningen

Contact Bass Muziek | Muziekschool Groningen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Bass Muziek | Muziekschool Groningen

Zangles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Zangles

Zingen is een heerlijke bezigheid en je merkt na een aantal lessen al dat je progressie maakt. Dus, aarzel niet en schrijf je in voor een proefles bij Muziekschool Bass Muziek!


Pianoles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Pianoles

Wil jij je favoriete nummers leren spelen op de piano, neem dan pianoles bij muziekschool Bass Muziek en speel mee met je favoriete muziek!


Gitaarles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Gitaarles

De gitaarlessen zijn voor jong en oud en worden op maat gegeven, het maakt dus niet uit of je een beginner of juist een gevorderde gitarist bent.


Drumles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Drumles

Wil jij je ook uitleven op een drumstel, neem dan drumles bij Muziekschool Bass Muziek en drum mee met je favoriete muziek.


Muziekles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Muziekles

Bass Muziek biedt de volgende muzieklessen aan: gitaarles, basgitaarles, contrabasles, drumles, pianoles, keyboardles, saxofoonles en zangles.