Zangles

Zangles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen

Door: Bass Muziek | Muziekschool Groningen  24-03-2015
Trefwoorden: Zangles, Zangles Groningen, Zangles in Groningen,

Zangles Het uitgangspunt van de zanglessen bij Muziekschool Bass Muziek is dat je plezier hebt in zingen en je graag je zangkwaliteit wil verbeteren. Zing je vaak, maar denk je dat je bepaalde noten niet haalt, of niet zuiver zingt? Misschien pas je de verkeerde ademhalingstechniek toe, of knijp je te veel met je keel. Zingen is iets wat je kunt leren. Je stem is een instrument die je kunt vormen en leren beheersen. Naast een goede zangtechniek leer je bij Muziekschool Bass Muziek je eigen stijl te ontwikkelen en gaat de zangdocent samen met jou op zoek naar jouw identiteit. Welk muziekstijl past het beste bij jou stem, en welke muziekgenre vind je het leukst om te zingen. Tijdens de zanglessen komen naast bovenstaande punten ook andere belangrijke onderdelen als timing, articulatie, solfège en performance aan bod. Zingen is een heerlijke bezigheid en je merkt na een aantal lessen al dat je progressie maakt. Dus, aarzel niet en schrijf je in voor een proefles bij Muziekschool Bass Muziek! De zanglessen worden in een professioneel ingerichte lesruimte gegeven. Ouders/verzorgers kunnen rustig wachten in een gezellige ruimte. De lesruimte van Muziekschool Bass Muziek bevindt zich op de Singelweg 1 in de Korrewegwijk te Groningen, vlakbij winkelcentrum de Beren.

Trefwoorden: Zangles, Zangles Groningen, Zangles in Groningen,

Contact Bass Muziek | Muziekschool Groningen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Bass Muziek | Muziekschool Groningen

Saxofoonles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Saxofoonles

Wil jij ook saxofoon leren spelen of wil je werken aan je techniek, toon, ritme of improvisatietalent, neem dan saxofoonles bij Muziekschool Bass Muziek en speel binnenkort je favoriete muziek!


Pianoles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Pianoles

Wil jij je favoriete nummers leren spelen op de piano, neem dan pianoles bij muziekschool Bass Muziek en speel mee met je favoriete muziek!


Gitaarles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Gitaarles

De gitaarlessen zijn voor jong en oud en worden op maat gegeven, het maakt dus niet uit of je een beginner of juist een gevorderde gitarist bent.


Drumles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Drumles

Wil jij je ook uitleven op een drumstel, neem dan drumles bij Muziekschool Bass Muziek en drum mee met je favoriete muziek.


Muziekles van Bass Muziek | Muziekschool Groningen thumbnail
24-03-2015

Muziekles

Bass Muziek biedt de volgende muzieklessen aan: gitaarles, basgitaarles, contrabasles, drumles, pianoles, keyboardles, saxofoonles en zangles.