Aandacht voor het afscheid

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eyssoniusstraat 1 , 9714 BP Groningen, Groningen

E-mail

Over Aandacht voor het afscheid

‘Omdat het goed moet voelen’Ria Harkema - Groen

Uitvaartbegeleidster Ria Harkema - Groen
Groningen, Friesland en Drenthe: 24/7 bereikbaar

De wens van de overledene en nabestaanden is voor ons het belangrijkst. Het moet bij iemand passen en je moet er een goed gevoel bij hebben.

Ria Harkema - Groen werkt samen met een team van tien mensen waaronder drie gediplomeerde uitvaartverzorgers, zodat wij alle tijd aan een familie kunnen besteden. Tijd, aandacht, rust en alle ruimte voor eigen inbreng: dat is kwaliteit leveren.

Ruimte voor verdriet
We geven nabestaanden ruim de tijd om beslissingen te nemen. Het geeft ons veel voldoening om het geregel uit hun handen te nemen.

Kosten
We laten u direct weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

We onderscheiden ons door lagere kosten in vergelijking met de grotere uitvaartbedrijven. Omdat we geen personeelskosten hebben en geen eigen uitvaartcentrum exploiteren hoeven we die kosten ook niet door te berekenen. Dat scheelt aanzienlijk.

U kunt mij gerust bellen voor een vrijblijvend gesprek.

Ria Harkema – Groen (06 – 514 214 77)

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Groningen

Is Aandacht voor het afscheid in Eyssoniusstraat 1, Groningen Groningen 9714 BP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Begrafenis diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Begrafenis per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9714 BP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819376]