AKSI Automatisering BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zeewinde 9 5 , 9738 AM Groningen, Groningen

E-mail

Over AKSI Automatisering BV

AKSI Automatisering bv legt zich sinds de oprichting in 1997 toe op de levering, het beheer en onderhoud van computernetwerken en de verzorging van werkplekautomatisering. Wij stemmen daarbij altijd de geleverde technische oplossing, maar ook onze dienstverlening af op de specifieke situatie en behoeften van onze klanten.

Wij vertalen nieuwe technologische ontwikkelingen in doeltreffende en praktische toepassingen. Hierbij streven wij naar een optimaal gebruikersgemak en efficiënt beheer van alle automatiseringsactiviteiten. Jarenlange ervaring heeft geleid tot de ontwikkeling van ons WebPlek concept. Deze standaard werkplek oplossing heeft zich bewezen als uiterst robuuste, betrouwbare werkplekoplossing, met talloze mogelijkheden om dit concept nauwkeurig op elke organisatie af te stemmen. WebPlek ondersteunt vele softwarepakketten en biedt talloze mogelijkheden voor de integratie van uw bestaande programmatuur. Wij volgen nieuwe technologische ontwikkelingen op de voet, waarmee wij het WebPlek-concept voortdurend optimaliseren. Telewerken, Authenticatie, permanente viruscontrole, e-mailen, faxen en sms'en vanaf de (tele-)werkplek; De voordelen van WebPlek zijn legio.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

21-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/AAutomatisering

Categorieën: Computer Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is AKSI Automatisering BV in Zeewinde 9 5, Groningen Groningen 9738 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9738 AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3668876]