Amyyon groeit: opening locatie Barneveld

Amyyon groeit: opening locatie Barneveld van Amyyon & More

Door: Amyyon & More  14-12-2007

Dat het goed gaat met Amyyon is al een tijdje duidelijk. Na de aankoop van een bedrijf dat software maakt voor keukens van zorginstellingen in 2005 volgde recentelijk nog een uitbreiding. Het bedrijf CB2 werd overgenomen waardoor de positie in de zorgmarkt verder is versterkt. Hiermee heeft Amyyon een softwarepakket in huis gehaald waarmee het primaire zorgproces wordt ondersteund binnen de care & cure sector. Met deze uitbreidingen neemt natuurlijk ook het aantal medewerkers en klanten toe. Om deze klanten optimaal van dienst te zijn, wordt 14 januari dan ook een 2de vestiging in midden Nederland geopend. Directeur Nina Beswerda: “ Op onze nieuwe locatie in Barneveld zijn vooral medewerkers van onze Care & Cure software werkzaam maar we merken dat onze vacatures steeds vaker worden ingevuld door mensen die in geheel Nederland wonen. Op termijn zullen dan ook medewerkers die werken aan onze andere softwarepakketten in Barneveld hun standplaats vinden.”

U kunt de medewerkers op onze nieuwe kantoor in Barneveld bereiken via het hoofdkantoor in Groningen van waaruit de bedrijfsvoering gecoördineerd wordt. Zowel de telefoon als de post komt via het secretariaat op ons hoofdkantoor binnen. Het adres van onze nieuwe locatie in Barneveld is de Veemweg 9, 3771 MT Barneveld.

Amyyon is gespecialiseerd in producten en diensten op het gebied van Care & Cure (een primair zorgsysteem voor organisaties in de zorg), Food Management, Customer Relationship Management (CRM) en Opleidingen. Als eerste in de branche heeft Amyyon zich gerealiseerd dat het verbeteren van bedrijfsprocessen meer is dan alleen het implementeren van software. Sterker nog, het is vóóral een zaak van mensen en hun gedrag. Amyyon werkt daarom volgens het principe: succesvol implementeren = gedrag + systeem.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Marianne Postma, [email protected], Tel. 050 311 56 86.