Uitbreiding full service concept Amyyon door samenwerking Interform

Door: Amyyon & More  12-02-2007

Amyyon en Papier?
Eén van de branches waar Amyyon zich op richt is de Zorg. Naast haar producten en diensten op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) werken honderden zorginstellingen met het Food management pakket XL Food. Het pakket XL Food maakt het mogelijk om de wensen van de moderne consument met betrekking tot de maaltijdkeuze om te zetten naar relevante gegevens voor de productie-, distributie- en factureringprocessen. Gegevens uit het Food managementsysteem, nodig om deze processen uit te voeren, worden geprint op bijvoorbeeld menulijsten en etiketten. Nina Beswerda: “De processen in de keuken worden ondersteund met specialistisch papier. Wat is er nou fijner als de leverancier, die deze processen ondersteunt met haar software, ook het papier kan leveren?”

Partnerschap
Amyyon is door de samenwerking met Interform steeds meer een full service leverancier voor haar klanten. Het partnerschap tussen Amyyon en Interform levert de klant uiteraard veel voordelen op:
• Extra service
Naast leverancier van Food management systemen kan de klant nu ook bij ons terecht voor papier. Eén adres voor volledige ondersteuning van uw processen in de keuken!
• Prijs
Doordat het specialistische papier in grote aantallen besteld kan worden levert Amyyon scherpe prijzen naar haar klanten.
• Gemak
Bestellen gaat via een online bestelsysteem en het principe “vandaag besteld, morgen in huis” zorgt voor tevreden klanten.
• Flexibiliteit & kwaliteit
Alle standaard soorten papier zijn uitgebreid getest op de producten van Amyyon waardoor de processen vlekkeloos verlopen. Daarnaast is Interform een flexibele partner door personalisering, zoals het drukken van een logo op het standaard papier, mogelijk te maken.

Amyyon (www.amyyon.nl) helpt organisaties klantgerichter, efficiënter en/of winstgevender te werken door op een effectieve manier software te implementeren door de visie Succesvol implementeren = gedrag + systeem te hanteren. Effectief software implementeren betekent in onze visie niet alleen het implementeren van een softwarepakket, maar vraagt juist veel aandacht voor werknemers en hun werkprocessen. Amyyon levert en implementeert applicaties en diensten op het gebied van CRM en Foodmanagement.

Interform (www.interform.nl) is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een unieke aanbieder op het gebied van druk- en printwerk. Zo levert Interform handels- en commerciëel drukwerk aan kleine tot grote organisaties, instellingen en overheden. Van briefpapier tot visitekaartje, van envelop tot acceptgiro, van brochure tot compleet verzorgde mailings. Niet alleen verzorgt zij de productie, ook voorraadbeheer, opslag en distributie, online bestellen en het opmaken van drukwerk behoren tot haar mogelijkheden. Gemak, service, een hoogwaardige kwaliteit en besparingen realiseren zijn enkele belangrijke onderdelen van het totaalpakket van Interform.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Amyyon, Rozenburglaan 3, 9727 DL Groningen. Marianne Postma. [email protected], 050 311 56 86.