Baalman Salon Two Baalman/Shiatsu-Therapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lichtboei 124 , 9732 JG Groningen, Groningen

E-mail

Over Baalman Salon Two Baalman/Shiatsu-Therapie

Shiatsu Ryoho.
Shiatsu Ryoho is gebaseerd op de Namikoshi Shiatsu en deze is net als de traditionele Chinese geneeskunst(TCM) gericht op de energiestroming door de meridianen in het lichaam. Het is een behandelmethode welke door middel van druk op specifieke punten over het hele lichaam de vitaliteit bevordert, de vermoeidheid verlicht en de zelfhelende kracht van het lichaam stimuleert. Het herstelt en helpt klachten te verzachten.
Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk "shi" betekent vinger of duim en "atsu" betekent druk. Het is een Japanse vorm van manuele therapie die het Ki(de energie/de levenskracht) in ons lichaam beinvloedt en verbetert. Als de energie goed kan stromen en in evenwicht is dan is men gezond.Wanneer de energie niet goed (geblokkeerd)of onvoldoende kan stromen en er een disbalans ontstaat, kunnen er diverse klachten en ziektes ontstaan. Een disbalans kan door divers oorzaken ontstaan.Met vingers, handen en elleboog geeft de shiatsu therapeut druk op de meridianen, zodat de energie weer vrij kan stromen en de blokkades worden opgeheven.
Wat ik heb ervaren sinds ik therapeutische behandelingen geef is dat ik de westerse duidelijkheid ,aanwijsbaarheid en de uitleg het belangrijkste vind in zowel mijn behandelingen en uitleg richting mijn cliënten. Maar dat ik het ontastbare/romantische oosterse, toch zeker gebruik in mijn behandelingen en/of uitleg. Dit omdat het resultaat uiteindelijk bij beide zienswijzen een positief resultaat oplevert.Shiatsu Ryoho is als volwaardig losstaande behandeling natuurlijk goed te geven.Maar zoals ik heb ervaren werkt een combinatie van Shiatsu met bv klassieke of ontspannende massagegrepen heel goed.Ik stem mijn behandeling altijd af op de klachten van mijn cliënt.
Wat doet Shiatsu Ryoho?
*Vanuit het oogpunt van de oosterse geneeswijzen.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Baalman-Salon-Two-BaalmanShiatsu-Therapie/660649290736396

Categorieën: Massages

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Baalman Salon Two Baalman/Shiatsu-Therapie in Lichtboei 124, Groningen Groningen 9732 JG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9732 JG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825007]