Top 10 vakantiebestemmingen jongeren 2008

Top 10 vakantiebestemmingen jongeren 2008 van Beachmasters

Door: Beachmasters  26-06-2008
Trefwoorden: Vakantie, Bulgarije, Jongerenreis

Salou, Alanya of Siofok? Wat zijn dit jaar de populairste vakantiebestemmingen onder Nederlandse jongeren? Uit gegevens van Beachmasters jongerenreizen blijkt dat jongeren massaal naar Bulgarije, Kreta en Spanje gaan. En ook Kroatië wint aan populariteit onder de Nederlandse jeugd. Feestbestemming Novalja op het Kroatische eiland Pag wordt ook wel het nieuwe Ibiza genoemd.

Bulgarije is hot!

Het toerisme in Bulgarije is de afgelopen jaren explosief gestegen. Door het grote aanbod nieuwe accommodaties en de aantrekkelijke prijs kwaliteitsverhouding is Bulgarije ook onder jongeren een immens populair vakantieland. Beachmasters realiseerde in 2008 een groei van 33% in passagiers naar Bulgarije.

Kreta, het grootste eiland van Griekenland, staat al jaren hoog in de lijst van populairste vakantiebestemmingen voor jongeren. Vooral waterpark Star Beach in Chersonissos is een geliefde trekpleister. En ook de Costa Brava (woeste kust) is al van oudsher populair onder Nederlandse toeristen. In meerdere plaatsen langs de kust zijn zelfs Nederlandse restaurants te vinden.

Top tien jongerenbestemmingen van 2008:

1. Bulgarije
2. Kreta
3. Spanje (Costa Brava)
4. Mallorca
5. Turkije (Ege?sche Kust)
6. Kos
7. Rhodos
8. Kroatië (Dalmatië)
9. Corfu
10. Canarische Eilanden


Over Beachmasters
Beachmasters jongerenreizen (http://www.beachmasters.nl) is een direct seller (alleen te boeken via internet) en biedt voordelige vakanties aan voor jongeren tussen de 16 en 24 jaar naar dé feestbestemmingen in Europa.

Trefwoorden: Beachmasters, Bulgarije, Jongerenreis, Vakantie