Brisk Ict

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Paterswoldseweg 808 , 9728 BM Groningen, Groningen

E-mail

Over Brisk Ict

Brisk ICT is dé crossplatform werkplek-automatiseerder van Noord Nederland. We beschikken over jarenlange ervaring en bewezen deskundigheid met zowel Apple als Microsoft. We zijn dus niet gebonden aan een bepaald platform, besturingssysteem of aan specifieke hardware.

Bij Brisk ICT gaan we niet uit van wat technisch allemaal kan. Essentieel is: wat past bij uw medewerkers, hun taken en daarmee bij de doelstelling van uw organisatie. In het verlengde van die visie biedt Brisk ICT beproefde automatiseringsoplossingen. We doen dat vanzelfsprekend altijd in samenspraak met u. Flexibel, pragmatisch en kostenbewust.

Brisk ICT biedt het volledige pakket in ict-oplossingen:

- Hard- & software: leveren, installeren en servicen van apparaten, servers, (mobiele) devices en applicaties. Als full-service-leverancier is Brisk ICT merkonafhankelijk. Daarnaast zijn we Apple Authorised Reseller. Die combinatie is een garantie voor optimale systeemintegratie.
- Systeembeheer: verzorgen van het complete ict-beheer of ondersteunen van het eigen systeembeheer van organisaties. De omvang en de precieze invulling van het ict-beheer stemmen we zorgvuldig af op de klantwens, de ict-omgeving en het budget.
- Serviceproviding: dienstverlening op het gebied van internet en e-mail in de vorm van online werkplekken, online dataoplag, webhosting, oplossingen op het gebied van e-mailverkeer, bestandsuitwisseling en anti-spam.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/briskict

Categorieën: Computer Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Brisk Ict in Paterswoldseweg 808, Groningen Groningen 9728 BM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9728 BM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3678433]