Centrum Seksuele Gezondheid NN Stimezo / SGNN

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Radesingel 11 , 9711 ED Groningen, Groningen

E-mail

Over Centrum Seksuele Gezondheid NN Stimezo / SGNN

Door samenvoeging van SGNN, voorheen Rutgershuis, met de abortuskliniek Stimezo Groningen is het Centrum Seksuele Gezondheid Noord Nederland ontstaan. Dit centrum is uitgegroeid tot een instelling met een totaalpakket aan hulpverlening op het gebied van de seksuele gezondheid.

Bij SGNN kunt u terecht voor o.a. anticonceptiemiddelen, soa testen, soa behandelingen en uitstrijkje. Onze seksuoloog helpt u bij vragen of problemen op het gebied van seks. Ook geeft SGNN seksuele voorlichting aan jongeren en training aan professionals over seksuele en relationele vorming bij jongeren. Hierbij staan de onderwerpen weerbaarheid en diversiteit centraal.

Bij Stimezo Groningen kunt u terecht voor abortushulpverlening. In de kliniek is het ook mogelijk om advies over anticonceptie en soa’s te krijgen na een abortus. Desgewenst kan het anticonceptiemiddel geplaatst of verstrekt worden. Daarnaast is het mogelijk om een chlamydia test uit te laten voeren. Mannen kunnen zich in de kliniek laten steriliseren (vasotomie).
CSGNN is ook onderdeel van het samenwerkingsverband met Sense Noord Nederland en de GGD Drenthe, Groningen en Friesland.

Openingstijden

Ma, Wo, Vr, Zo
-
Di, Do
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hospitals

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Centrum Seksuele Gezondheid NN Stimezo / SGNN in Radesingel 11, Groningen Groningen 9711 ED uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Behandeling diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Behandeling per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9711 ED, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226254]