Actief en vernieuwend: Dalsheim Hammega makelaars uit Groningen sluit zich aan bij www.wooncoaching.

Actief en vernieuwend: Dalsheim Hammega makelaars uit Groningen sluit zich aan bij www.wooncoaching. van Dalsheim Hammega Makelaars Groningen

Door: Dalsheim Hammega Makelaars Groningen  27-11-2008
Trefwoorden: Makelaar

De initiatiefnemers hebben zeer goed nagedacht over het concept, maar in de praktijk blijkt het al een succes. Door de adverteerder als deelnemers van de site centraal te stellen en iets voor hem terug te doen is succes gegarandeerd. Aan consumenten kunnen pasjes worden verkocht waarmee bij de adverterteerders eventueel acties of kortingen kunnen worden verkregen. Deze acties bepaald de adverteerder zelf. Door dit uitgekiende systeem is voor het eerst meetbaar of adverteren zin heeft.

De website gaat nog verder: de initiatiefnemers gaan actief promoten op beurzen en in lokale media. Daarnaast wordt een nieuwsbrief in regio's ingedeeld en verspreid zodat het je als adverteerder wel heel makkelijk wordt gemaakt je doelgroep te bereiken. Al met al een gunstige keuze, doordat de website zichzelf promoot pluk je daar als adverteerder de vruchten van.


Veel ondernemers stappen nu over op Google Ad Words, "dat werkt prima" aldus Simon Dalsheim, "maar wooncoaching.nl doet ook aan actieve internetcampagnes en door een klein bedrag per jaar te betalen voor een advertentie kun je meeprofiteren van het grote budget van de site. Uiteindelijk wordt je dan net zo makkelijk gevonden, maar tegen veel lagere kosten waardoor een verhoging van de tarieven naar onze opdrachtgevers ook niet nodig is".

Trefwoorden: Makelaar

Contact Dalsheim Hammega Makelaars Groningen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share