DALSHEIM HAMMEGA MAKELAARS BLIJFT OOK BETROKKEN NA DE AANKOOP VAN EEN WONING!

DALSHEIM HAMMEGA MAKELAARS BLIJFT OOK BETROKKEN NA DE AANKOOP VAN EEN WONING! van Dalsheim Hammega Makelaars Groningen

Door: Dalsheim Hammega Makelaars Groningen  23-10-2008
Trefwoorden: Makelaar

Als u een huis heeft gekocht zult u veel keuzes en afwegingen gaan maken met betrekking tot uw nieuwe huis. Het internet biedt vele mogelijkheden voor oriëntaties. Het aanbod is in de meeste gevallen zelfs zo groot dat u door de bomen het bos niet meer kunt zien. KijkMijnHuis.nl levert u uw eigen persoonlijke website, die u kosteloos aangeboden wordt door Dalsheim Hammega Makelaars.

“KijkMijnHuis heeft voor u als toekomstig eigenaar van een nieuwe woning een aantal handige tools ontwikkeld en beschikbaar gesteld.” Vertelt Martin Hammega van Dalsheim Hammega Makelaars. “U hoeft niet het hele internet uit te pluizen om aan uw benodigde informatie te komen. KijkMijnHuis heeft al veel voorwerk verricht en u krijgt van hen informatie en hulpmiddelen gedoseerd en gebruikersvriendelijk ter beschikking.”

“Daarnaast is natuurlijk heel de vriendenkring en familie laaiend enthousiast en benieuwd naar de nieuwe woning.” aldus zijn collega Simon Dalsheim. “Met hun gratis website kunnen kopers, als zij dat willen, heel eenvoudig de foto's van hun huis en eventueel een verhuisdagboek, delen met familie en vrienden. Zij kunnen van hun kant eenvoudig berichtjes en aanmoedigingen achterlaten. De kopers kunnen op hun beurt familie en vrienden verrassen met digitale verhuiskaarten, uitnodigingen om te helpen verbouwen, schoonmaken of voor de housewarming. En wat dacht u bijvoorbeeld van het idee om de site aan een Hyves pagina te koppelen?” aldus Simon Dalsheim.

Ook is er de Digikluis waarin wij standaard de koopakte en bijlagen plaatsen. Deze kan ook gebruikt worden voor het opslaan van offertes en bouwtekeningen. “Wij vinden het een handige, nuttige en leuke toevoeging”, aldus Martin Hammega. “Bovendien steunen wij door de persoonlijke sites te activeren de stichting Homeplan, die huizen bouwt voor de allerarmsten in de derde wereld “Huis Thuis Toekomst”. Ondernemen met een maatschappelijke verantwoordelijkheid, ook dat is één van onze keuzes.”

Kijk op www.sdmh.nl of bel voor meer informatie.

Trefwoorden: Makelaar

Contact Dalsheim Hammega Makelaars Groningen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share