Dalsheim Hammega makelaars vanaf nu aan de Paterswoldseweg

Dalsheim Hammega makelaars vanaf nu aan de Paterswoldseweg van Dalsheim Hammega Makelaars Groningen

Door: Dalsheim Hammega Makelaars Groningen  23-04-2009
Trefwoorden: Makelaar, Makelaardij

Dalsheim Hammega makelaars is per 1 mei 2009 verhuisd van de Boermandestraat naar de Paterswoldseweg. Het betrekkelijk jonge makelaarskantoor ondervindt een stevige groei ondanks de economische tegenwind.

De verhuizing past in het beleid van gestage groei die de makelaars in 2008 hebben ingezet. Sinds enkele maanden houden zij zich naast aankoop, verkoop en taxaties ook bezig met de verhuur van woningen en bedrijfspanden. Komende zomer wordt buitenlands aanbod toegevoegd aan de portfolio.

“Wij krijgen al veel positieve reacties van huidige klanten, maar ook van de ons omringende buurtbewoners en ondernemers” vertelt Martin Hammega, één van de eigenaars. “We zien onszelf als een soort buurtwinkel waarbij omringende bewoners altijd binnen kunnen lopen voor een kop koffie en advies”. Simon Dalsheim beaamt die plannen en weet dat dát in de toekomst steeds belangrijker wordt. “De consument van vandaag is een beetje moe van de snelle jongens en wil een betrouwbaar aanspreekpunt. Door ons open te stellen als een soort woningburo voldoe je aan de wens van de markt.”

Ten opzichte van de vorige vestiging aan de Boermandestraat is de bereikbaarheid, maar met name de zichtbaarheid verbeterd. De Paterswoldseweg is een drukke straat. Door de grote etalageruit op de hoek van de Van Speykstraat is de presentatie van het aanbod sterk verbeterd.

Trefwoorden: Makelaar, Makelaardij

Contact Dalsheim Hammega Makelaars Groningen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share