Starterscoch zorgt voor beweging op de woningmarkt.

Starterscoch zorgt voor beweging op de woningmarkt. van Dalsheim Hammega Makelaars Groningen

Door: Dalsheim Hammega Makelaars Groningen  01-09-2008

Wat is de starterscoach ?
De starterscoach is een betrouwbare, vakkundige makelaar die je begeleid van A to Z. Je krijgt een alles-in-één pakket voor een zéér aantrekkelijke prijs.

Waarom de starterscoach ?
Zoals met alles is alle begin moeilijk. De weg naar een eerste huis is vol valkuilen. Je zult diverse mensen om advies vragen, maar wie is nou het beste en welke stappen zou je kunnen overslaan ? Wij hebben onze partners zorgvuldig geselecteerd. Zo weet je zeker dat je alleen zaken doet met betrouwbare mensen. Wij gaan niet voor de snelle deal, maar we willen je in de toekomst graag terug zien. Dat kan maar op 1 manier en dat is: zorgen dat je tevreden bent.

Wat zijn de voordelen ?
- zeer aantrekkelijk tarief
- deskundige begeleiding op alle vlakken
- een goede start is het halve werk
- lange termijn visie
- volledige begeleiding: je hoeft nergens aan te denken

Wat krijg ik voor mijn geld?
Dalsheim Hammega Makelaars Groningen geven we je de volledige aankoopbegeleiding.

Een onafhankelijke financieel adviseur zal je persoonlijke, financiële situatie in kaart brengen. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden op het gebied van Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en koopsubsidie. Hij is een erkend adviseur. Na afsluiten van je hypotheek zal je eerste belastingaangifte gratis worden verzorgd.

Een taxateur zal het taxatierapport van je woning maken. Dat rapport voldoet aan alle eisen die de bank stelt. Je weet dus zeker dat je hypotheek rond komt.

De notaris hanteert een all-in tarief voor de transport- en hypotheekakte. Mocht je een testament of samenlevingsovereenkomst willen maken dan worden daar bijkomende kosten voor in rekening gebracht


Contact Dalsheim Hammega Makelaars Groningen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share