Vernieuwend en actief: Dalsheim Hammega makelaars uit Groningen creeërt aandacht voor hun klanten.

Vernieuwend en actief: Dalsheim Hammega makelaars uit Groningen creeërt aandacht voor hun klanten. van Dalsheim Hammega Makelaars Groningen

Door: Dalsheim Hammega Makelaars Groningen  04-12-2008
Trefwoorden: Makelaar

Recessie ? Daar trekken wij ons niks van aan. Door actief te blijven trek je tóch de benodigde aandacht op de panden die in de verkoop staan. Van een dalende markt willen de makelaars dan ook niets weten. "Door constant met acties bezig te zijn trekken we kijkers naar onze panden toe" aldus Simon Dalsheim.

"Door een uitgekiende strategie bereiken we onze doelgroep maximaal." zegt Martin Hammega. "Wij bedienen het publiek tussen de 20 en 50 en deze is zeer actief op het internet. Door daarop in te spelen bereiken we mensen op alle mogelijke manieren. Er is immers altijd een vaste groep woningkopers oppad door hun privé omstandigheden (werk, relatie etc.)".

Vanaf vandaag plaatsen de heren daarom hun gehele aanbod op Youtube en Google video. De NVM stuntelt wat met woningcijfers en hun modellen voorspellen een neergaande markt. De modellen houden volgens de makelaars echter geen rekening met diverse variabelen. Het is net als het weer; het lijkt alsof het gaat regenen en dan blijkt er alleen aan de kust lokaal een buitje te vallen.

Dat het minder is ontkent Dalsheim Hammega makelaars niet, maar van een crisis is nog geen sprake. Deze week zijn wij nog geconfronteerd met 2 inschrijvingen en een verkoop voor de vraagprijs. Dat kun je toch niet geloven als je de kranten leest.

Trefwoorden: Makelaar

Contact Dalsheim Hammega Makelaars Groningen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share