Advocatenkantoren fuseren - TuinmanSleijfer Advocaten, De Haan Advocaten & Notarissen

Door: De Haan Advocaten  06-09-2006

Op 1 oktober a.s. gaan het Leeuwarder kantoor TuinmanSleijfer Advocaten en De Haan Advocaten & Notarissen met vestigingen in Groningen, Assen en Almere fuseren. Een heugelijke gebeurtenis waarmee het kantoor een forse stap dichter bij haar doelstelling is gekomen: uitgroeien tot een groot en sterk regionaal full-servicekantoor. De vestiging in Leeuwarden gaat verder onder de naam De Haan & TuinmanSleijfer Advocaten. De totale organisatie houdt de naam De Haan Advocaten & Notarissen.

Door de fusie versterkt De Haan Advocaten & Notarissen haar positie als juridische dienstverlener die zowel de profit- als de nonprofitsector bedient. Aangezien beide kantoren elkaar perfect aanvullen, verwacht De Haan in de nabije toekomst een verdere groei.

De Haan slaat voor het eerst zijn vleugels uit naar de provincie Friesland. De totale organisatie van De Haan Advocaten & Notarissen telt na de fusie 115 medewerkers en is daarmee een van de grootste advocatenkantoren in het noorden van het land en treedt het kantoor tevens toe tot de top 25 van de grootste advocatenkantoren in Nederland.