De Mindfulness Fabriek

Afdrukken

Is De Mindfulness Fabriek incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 9712JN Groningen, Groningen

E-mail

Over De Mindfulness Fabriek


Van stress naar ontspanning in 8 weken

Wij geloven dat De MindfulnessFabriek kan bijdragen aan een gezonder en gelukkig leven. Door jezelf te trainen onder begeleiding van ons team krijg je inzicht in de manier waarop je met jezelf omgaat en leer je afstand te nemen van gedachten en emoties te beheersen. Mindfulness is immers gewoon een vaardigheid die je kunt leren en kunt integreren in je dagelijks leven. Weg van stress.
Samen werken aan een 'mindfulle' samenleving

Onze missie is om mindfulness te delen, zoals mindfulness is bedoeld: leven in harmonie met jezelf en je omgeving. Door te accepteren van wat zich aandient en bewuste keuzes te maken die je welzijn bevorderen. Door een open houding aan te nemen, tegenover jezelf en anderen. Door je bewust te zijn van jezelf. Uit je hoofd te komen, in het leven.

Kaart

Is De Mindfulness Fabriek in Groningen Groningen 9712JN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Ontspanning diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Ontspanning per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9712JN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813784]