CV installeren?

CV installeren? van Dekker Struik Installatietechniek

Door: Dekker Struik Installatietechniek  23-05-2011
Trefwoorden: Installatietechniek, Centrale Verwarming

Dekker en Struik Installatietechniek verzorgt alles op het gebied van centrale verwarming. In een behaaglijk huis is het goed wonen, en in een aangenaam werkklimaat is het plezierig werken. Alles dat betrekking heeft op de centrale verwarming is mogelijk bij Dekker en Struik Installatietechniek: van de levering en installatie van een cv-ketel, boiler, thermostaatkraan, radiatoren, tot en met het aanbrengen en vervangen van ketelhuizen.

Op gebied van centrale verwarming zijn er verschillende mogelijkheden. Hierbij kunt u niet alleen denken aan de keuze van de warmtebron, bijvoorbeeld een CV-ketel, maar ook aan de manieren waarop de warmte verspreid wordt. Naast centrale verwarming via radiatoren, behoort ook vloerverwarming tot de mogelijkheden.

Misschien kent u het wel; aan de ene kant van het gebouw is het te warm, en aan de andere kant is het te koud. Wij hebben de oplossing: “waterzijdig inregelen”! Waterzijdig inregelen betekent dat we bij elke radiator de doorstroming zo vergroten, of verkleinen, dat de radiator de optimale hoeveelheid warmte afgeeft. Zo wordt elk vertrek gelijkmatig verwarmd.

Meestal is het zo dat in een gebouw de vertrekken die het verst bij de ketel weg zijn, het minst warm worden. Daarentegen wordt in de andere vertrekken, dichterbij de ketel, de radiator bijna dichtgedraaid omdat het daar te warm is. Wij komen graag bij u langs om de problemen met de warmte- of kouderegulering in uw bedrijf of huis op te lossen. Aan de hand van een lijst bespreken wij uw klachten en bekijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Met het waterzijdig inregelen is een besparing van 10 tot 30 procent mogelijk. Dat komt neer dat u terugverdientijd hebt van twee tot drie jaar. De kosten van waterzijdig inregelen zijn afhankelijk van de grootte van uw gebouw of woning.

Kijkt u op de site www.dekkerenstruikinstallatietechniek voor de mogelijkheden!

Trefwoorden: Centrale Verwarming, Installatietechniek

Andere voorbeelden van portfolio vanDekker Struik Installatietechniek

23-05-2011

Sanitair

Sanitair aanleggen? Of reparatie? Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden: www.dekkerenstruikinstallatietechniek.nl


Service en Onderhoud van Dekker Struik Installatietechniek thumbnail
23-05-2011

Service en Onderhoud

Ook voor service en onderhoud kunt u bij Dekker en Struik Installatietechniek terecht! Bel nu! 0503135151 of kijk op onze site: www.dekkerenstruikinstallatietechniek.nl


Elektrotechniek van Dekker Struik Installatietechniek thumbnail
23-05-2011

Elektrotechniek

Elektrotechniek! Dekker & Struik installatietechnik heeft de kennis en kunde in huis!


23-05-2011

Vloerverwarming laten aanleggen?

Vloerverwarming aanleggen? Wij hebben de kennis en expertise in huis om u te kunnen helpen! Sne en vakkundig! 050-3135151


Duurzame Energie van Dekker Struik Installatietechniek thumbnail
23-05-2011

Duurzame Energie

Ook voor duurzame energie bent u bij Dekker Struik Installatieetechniek aan het juiste adres!