Sanitair

Door: Dekker Struik Installatietechniek  23-05-2011
Trefwoorden: Sanitair, Loodgieter

Dekker en Struik Installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, ontwerpen en repareren van sanitair. Wij installeren sanitair voor zowel de zakelijke als de particuliere gebruiker. Van het installeren van een enkele kraan tot en met een complete badkamers in uw woning; Dekker en Struik Installatietechniek beschikt over ruime ervaring en expertise.

Wij kunnen in samenspraak met u een ontwerp maken voor een nieuwe badkamer en/ of toilet. Daarnaast kunnen wij aanpassingen aanbrengen in uw huidige sanitair: uw toilet of badkamer. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanbrengen van ergonomisch sanitair. Van advies tot uitvoering kunnen wij u adviseren voor de juiste keuze.

Daarnaast kunnen wij volledige sanitaire ruimtes plaatsen in bedrijfsgebouwen. Dekker en Struik Installatietechniek levert sanitair in samenwerking met diverse sanitairtoonzalen in de regio’s Groningen en Drenthe. Vanaf het ontwerp tot de oplevering zullen onze mensen met u overleggen. Wij adviseren u over de toe te passen technieken, materialen en opstellingsmogelijkheden. Hierdoor bent u jarenlang tevreden over uw badkamer en toilet.

Trefwoorden: Loodgieter, Sanitair

Andere voorbeelden van portfolio vanDekker Struik Installatietechniek

Service en Onderhoud van Dekker Struik Installatietechniek thumbnail
23-05-2011

Service en Onderhoud

Ook voor service en onderhoud kunt u bij Dekker en Struik Installatietechniek terecht! Bel nu! 0503135151 of kijk op onze site: www.dekkerenstruikinstallatietechniek.nl


Elektrotechniek van Dekker Struik Installatietechniek thumbnail
23-05-2011

Elektrotechniek

Elektrotechniek! Dekker & Struik installatietechnik heeft de kennis en kunde in huis!


23-05-2011

Vloerverwarming laten aanleggen?

Vloerverwarming aanleggen? Wij hebben de kennis en expertise in huis om u te kunnen helpen! Sne en vakkundig! 050-3135151


CV installeren? van Dekker Struik Installatietechniek thumbnail
23-05-2011

CV installeren?

Voor plaatsen van CV of Onderhoud: dekkerenstruikinstallatietechniek.nl


Duurzame Energie van Dekker Struik Installatietechniek thumbnail
23-05-2011

Duurzame Energie

Ook voor duurzame energie bent u bij Dekker Struik Installatieetechniek aan het juiste adres!