'Eigenheid' in 2009 met succesformule naar Groningen

Door: Eigenheid - Werkplaats Voor Groei En Ontwikkeling  05-12-2008
Trefwoorden: Advies, Coaching, Begeleiding

'Eigenheid' geeft advies en begeleidt bij veranderingsprocessen, persoonlijke ontwikkeling, - groei en bewustwording en leven- en werkgerelateerde vragen. De aandacht richt zich op de gedragsmatige, mentale, emotionele en lichamelijke aspecten van je vraag of klacht. Je werkt aan meer (emotionele) stabiliteit, levenslust, doelgerichtheid, zelfstandigheid, autonomie, betrokkenheid en (zelf)bewustzijn. Eigenheid - werkplaats voor groei en ontwikkeling, levert diensten aan gemeenten, scholen, (onderwijs-)instellingen en particulieren. Sinds 2004 is het bedrijf actief in Enschede. 'We zijn trots op ons aanbod voor cliënten van de Sociale Dienst in Enschede. Al drie jaar leveren we daar een produkt met 100% succes'.

In 2009 breidt Eigenheid, dat onderdeel is van De Groei Groep, de activiteiten uit naar Groningen. De stap wordt gezet om meer mensen te laten profiteren van de visie, kennis en ervaring die onder meer helpt om mensen makkelijker in beweging te krijgen. Bewustwording, onafhankelijkheid, zelfstandigheid en zelfsturing zijn de kernbegrippen die in ieder traject en advies centraal staan.

Één van de samenwerkingspartners, Barbera Venema, komt vanuit oorsprong uit Groningen. Door deze stap te zetten komt een lang gekoesterde wens in vervulling: terug naar haar roots. Terug naar de plek waar ze zich nog steeds zo thuis voelt.

Iedereen die vragen heeft of een afspraak wil maken kan contact opnemen door te bellen met 053-4328763. Een e-mail sturen kan naar werkplaats at eigenheid.nl. Meer informatie valt te lezen op www.eigenheid.nl en www.degroeigroep.nl

Trefwoorden: Advies, Begeleiding, Bewustwording, Coaching, Emotionele Ontwikkeling, Mental Coaching, Persoonlijke Ontwikkeling, Reintegratie

Contact Eigenheid - Werkplaats Voor Groei En Ontwikkeling

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share