Expertisecentrum Conflictmanagement

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: H.W. Mesdagplein 16 , 9718 HT Groningen, Groningen

E-mail

Over Expertisecentrum Conflictmanagement

Het Expertisecentrum Conflictmanagement is een door de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) erkend opleidingsinstituut dat trainingen verzorgt op het gebied van mediation, coaching en organisatie- en teamontwikkeling. We doen dat vanuit bevlogenheid en werken in een gemoedelijke en veilige setting. Ons instituut onderscheidt zich van andere instellingen door de bewust gekozen kleinschaligheid, de korte lijnen, de persoonlijke benadering van onze cursisten en de voortdurende koppeling van praktijk aan theorie en theorie aan praktijk. Wij houden ook na de opleiding graag contact met onze cursisten en bieden hen ook de kans vakgenoten te ontmoeten tijdens onze gratis netwerkavonden.

Ons vak is een jong vak en dat biedt ons kansen om nieuwe wegen te verkennen, de bestaande theorie te verrijken met onze eigen praktijkervaringen en daarmee nieuwe interventies, technieken en theorie te ontwikkelen. Wij zijn er trots op dat we in Nederland hét opleidingsinstituut zijn voor Narratieve Mediation, Waarderend Organiseren en Waarderend Coachen. Onze Basisopleiding Mediation trekt mensen vanuit heel Nederland, enerzijds vanwege de genoemde kenmerken, anderzijds vanwege onze visie dat mediation primair gericht is op relatie-, communicatie- en vertrouwensherstel. Het bereiken van een onderhandelingsresultaat is daaraan secundarir en is niet allesbepalend voor de vraag of een mediation al dan niet geslaagd is.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Expertisecentrum-Conflictmanagement-572830002780944/

Categorieën: Legal Services, Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Expertisecentrum Conflictmanagement in H.W. Mesdagplein 16, Groningen Groningen 9718 HT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9718 HT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228759]