Nieuwe boxermerk Floque loopt ongekend snel

Nieuwe boxermerk Floque loopt ongekend snel van Floque Boxershort

Door: Floque Boxershort  12-09-2008
Trefwoorden: Lingerie, Herenmode, Ondergoed

 
GRONINGEN, 20080912 - De verkoop van floque loopt amper een week en er zijn nu al ruim 300 stuks verkocht.  En dit ondanks dat de verkoop bijna allemaal via de site samenkopen.net is gegaan. Van tevoren was niet verwacht dat het zo snel zou gaan en de eigenaar van het lingeriemerk is erg te spreken over het resultaat.

Floque is een nieuwe speler in de lingerie wereld. Een wereld waar een paar bekende merken heersen. Floque werd ongeveer een half jaar geleden tot leven geroepen door een 19 jarige student. Het idee om dit te doen kwam voort uit een soort weddenschap met een leraar. Het leek de leraar onmogelijk om binnen 1 jaar tijd 2000 boxershorts te verkopen. Frank, de eigenaar van Floque, wou het tegendeel bewijzen en zodoende zijn de boxershorts van Floque tot leven gekomen.  

De verkoop van de eerste 300 is een grote stap op weg naar de 2000. Echter is hij er nog niet en het zal ook nog wel wat moeite kosten om er nog 1700 te verkopen. Frank ziet dit alles rooskleurig tegemoed en gaat er dus wel vanuit dat het hem lukt.

 

Een van de redenen dat het zo goed loopt is de prijs/kwaliteit verhouding. In vergelijk met andere lingeriemerken is Floque goedkoop. En de over de kwaliteit zijn de ruim 100 klanten over het algemeen goed te spreken.  Wat vooral een goede eigenschap is is dat het product goedzit, dit komt door het gebruik van verschillende materialen. De boxer past zich naar de vorm van je lichaam aan en dit zorgt ervoor dat hij zeer comfortabel zit.

Meer weten? Kijk voor de actie op samenkopen.net en zoek naar de floque boxershort actie. Of ga naar Floque.nl.

Trefwoorden: Bjorn Borg, Boxer, Boxershort, Floque, Floxer, Herenlingerie, Herenmode, Lingerie, Ondergoed, Samenkopen,

Contact Floque Boxershort

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share