Fysiotherapie Beijum Gezondheidscentrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Emingaheerd 8 A , 9736 GA Groningen, Groningen

E-mail

Over Fysiotherapie Beijum Gezondheidscentrum

Het centrum voor fysiotherapie Beijum is een frisse praktijk die gevestigd is in het gezondheidscentrum van Beijum. Hierdoor zijn de lijnen met de overige zorgverleners kort zodat we snel kunnen handelen en overleggen. De praktijk is breed gespecialiseerd zodat we de beste zorg kunnen bieden. Hierdoor zijn we ook door de zorgverzekeraars Menzis, Achmea, Friesland en CZ/Delta Lloyd/OHRA als "PLUS" praktijk benoemd. Dit houdt in dat we geslaagd zijn voor een audit waarin we uitgebreid getest zijn op aspecten als kwaliteit, veiligheid en samenwerking. In juni 2015 zijn we hierop opnieuw getoetst met wederom een positief resultaat. Hier zijn we erg trots op.
Ons doel is om mensen met klachten zo snel mogelijk grip op hun eigen klachten te geven en zodanig snel van hun klachten af te helpen. Dit vergt soms een actieve benadering maar soms ook juist een passieve. Therapeut en patiënt werken zo samen in het revalidatieproces.

Openingstijden

Ma, Wo
-
Di
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Beijum Gezondheidscentrum in Emingaheerd 8 A, Groningen Groningen 9736 GA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9736 GA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3793464]