Fysiotherapie Ebbingepoort

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noorderbinnensingel 2 , 9712 XA Groningen, Groningen

E-mail

Over Fysiotherapie Ebbingepoort

Praktijk voor Fysiotherapie, algemene fysiotherapie, oedeemtherapie en geriatrie fysiotherapie. Lid van het ParkinsonNet, het ReumaNet noord, het Claudicationet en het DystonieNet.
Met alle blessures van het houdings- en bewegingsapparaat kunt u bij ons terecht, van de tenniselleboog tot nek- en rugklachten. Verder hebben wij Beweegprogramma's voor COPD en Diabetespatiënten.
Wij bieden u persoonlijke begeleiding met de nodige zorg en aandacht. Informeel en laagdrempeligheid vinden wij belangrijk.
Thuiszorgfysiotherapie is een belangrijk onderdeel van onze praktijk, behandeling aan huis voor als u niet bij ons kunt komen.
U kunt bij ons terecht zonder verwijzing, voor aan huis behandeling en chronische indicaties is altijd een verwijzing nodig. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Kaart

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/fysiotherapieEP

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Ebbingepoort in Noorderbinnensingel 2, Groningen Groningen 9712 XA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9712 XA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819927]