Haptotherapie Groningen Els de Graaf & Ettina Holman

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Verlengde Hereweg 137 , 9721 AL Groningen, Groningen

E-mail

Over Haptotherapie Groningen Els de Graaf & Ettina Holman

Haptonomie gaat over echt contact. Over contact met je lijf, met jezelf, met je gevoelens en met anderen. Als je goed contact hebt 'gaat alles vanzelf'. Je voelt je licht, je geniet van de kleine dingen en de zin in het leven is er gewoon.

Haptotherapie helpt als het contact niet vanzelfsprekend is bijvoorbeeld als je niet lekker in je vel zit, als je niet goed bij je gevoel kunt, als je je onzeker voelt of contacten met anderen niet goed lopen.

Haptotherapie brengt je in contact met jezelf. Dat gebeurt via aanraking van het lichaam. Aanraking is een directe manier van contact. Je voelt zo hoe jij op de aanraking en dus op contact reageert. Goed contact laat je voelen dat je mag zijn zoals je bent en geeft vertrouwen.

In haptonomie weten we dat goed contact ook een basisbehoefte is bij het opgroeien en in het verdere leven. Echt contact geeft innerlijke zekerheid en zelfvertrouwen.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Haptotherapie Groningen Els de Graaf & Ettina Holman in Verlengde Hereweg 137, Groningen Groningen 9721 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9721 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3669612]