Oprichters NationaleVacaturebank.nl lanceren Europa’s grootste reissite

Door: Holidot.com  09-01-2008
Trefwoorden: Travel, Hotels, Vakantie

 

Europa is een hotel- en vakantieportal rijker: Holidot.com. Hierop staan binnenkort alle hotels, bed and breakfasts en vakantiehuisjes in Europa. Holidot.com is hiermee in één klap de grootste Europese portal in zijn soort. Daarbij is het de eerste onafhankelijke site die alle hotel- en vakantieadressen zichtbaar maakt.

Holidot.com is een initiatief van Jan-Peter Cruiming en Anne de Vries, oprichters van NationaleVacaturebank.nl. Het succes van NationaleVacaturebank.nl zit in de zoekcriteria. Hiermee kunnen grote hoeveelheden vacatures met behulp van eenvoudige selecties worden teruggebracht tot een persoonlijke match. Deze zoekmethode werd dé standaard in (online) vacatureland. In 2004 verkocht Cruiming het bedrijf aan uitgever VNU. Nu gaat hij met een soortgelijke techniek de online vindbaarheid van hotels in Europa optimaliseren. Cruiming: “Het zoeken naar complete reisinformatie wordt als tijdrovend en lastig ervaren. Google bijvoorbeeld het woord ‘hotel’ en je krijgt 812 miljoen resultaten. Tik bij Holidot.com een locatie in en alle hotels staan op een rij. Daarna kan verder worden geselecteerd op basis van criteria als prijs, sfeer en precieze locatie.”

Interactief: recensies, vakantie-dating en begin je eigen makelaarskantoor
De site wordt aangevuld met allerhande interactieve opties. Zo kunnen belangstellenden de liefde van hun leven vinden met de vakantie-date optie, vindt de bezoeker ongecensureerde recensies en biedt de site gebruikers de mogelijkheid om favorieten op te slaan en te delen. Reizigers kunnen verslagen en links plaatsen. Ook accommodaties (hotels, bed & breakfast, vakantiehuisjes, campings, etc) krijgen kostenvrij een eigen miniwebsite op Holidot.com. Holidot.com geeft consument en aanbieder daarbij volledige vrijheid. Ook mensen die een vakantiehuisje in Europa willen kopen of verkopen, kunnen hiervoor gratis terecht op Holidot.com.

Over Holidot.com
Holidot.com is een jong en dynamisch internetbedrijf met een vernieuwende kijk op online hotel- en vakantieboekingen. Holidot maakt het online boeken van hotels en vakanties eenvoudig en transparant. Bezoekers kunnen accommodaties, prijzen en producten vergelijken vanuit een onafhankelijke bron. Maar liefst 339 Europese partners hebben hun medewerking toegezegd en dagelijks komen daar nieuwe partners bij. Eind van dit jaar zullen er meer dan 500.000 hotels, 200.000 vakantiehuisjes, 50.000 campings en 50.000 bed & breakfasts te boeken zijn via Holidot.com. Hiermee heeft Holidot.com het grootste en meest gevarieerde aanbod aan hotels en vakanties van Europa. www.holidot.com

Trefwoorden: Bed & Breakfasts, Cruiming, Dating, Holidot, Holitot.com, Hotel, Hotels, Jan-peter, Nationalevacaturebank.nl, Reizen, Travel, Vakantie, Vakantiehuisjes, Vakantieportal,

Contact Holidot.com

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share