Libau Welstands- en Monumentenzorg Groningen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoge der A 5 , 9712 AC Groningen, Groningen

E-mail

Over Libau Welstands- en Monumentenzorg Groningen

Libau is een onafhankelijke adviesorganisatie voor ruimtelijke kwaliteit. De organisatie is in 1928 opgericht als provinciale schoonheidscommissie en in de loop der jaren getransformeerd en verbreed tot de huidige organisatie. Zij ontleent haar huidige naam aan het pakhuis Libau, waarin het bureau is gehuisvest.
De stichting Libau heeft de bevordering en instandhouding van de bouwkundige en landschappelijke schoonheid in de provincie Groningen en Drenthe als doelstelling.
Zij adviseert Groninger en Drentse gemeenten vanuit een integrale benadering van stedenbouw, landschap, welstand en cultuurhistorie.
Daartoe bevinden zich in de organisatie de volgende disciplines:
welstand, cultuurhistorie, monumentenzorg, archeologie, landschap en stedenbouw, die integraal samenwerken als Team Ruimtelijke Kwaliteit.
Libau faciliteert het Steunpunt Cultureel Erfgoed Groningen. Daarbij vormt zij een personele unie met de Monumentenwacht Groningen.
Samen met zusterorganisaties in andere provincies maakt Libau deel uit van het Team Ruimtelijke Kwaliteit Nederland.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Groningen

Is Libau Welstands- en Monumentenzorg Groningen in Hoge der A 5, Groningen Groningen 9712 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vereniging diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Vereniging per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9712 AC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823179]