Loodgietersbedrijf Tilman en Dakdekkersbedrijf Metus

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stavangerweg 41 2 , 9723 JC Groningen, Groningen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Loodgietersbedrijf Tilman en Dakdekkersbedrijf Metus

Dakdekkersbedrijf Metus is gevestigd te Groningen en verricht haar werkzaamheden thans door een groot deel van noord en midden Nederland.

Vooral particulieren zijn opdrachtgevers alsmede de (grotere) aannemingsbedrijven (utiliteitsbouw). Echter ook woningbouwverenigingen (stichtingen) weten Dakdekkersbedrijf Metus te vinden als het gaat om nieuwbouw, renovatie of verbouw dak(herstel)werkzaamheden.

Voor alle te verrichten werkzaamheden staat uiteraard de vakbekwaamheid van goed opgeleid en gekwalificeerd personeel hoog in het vaandel bij Dakdekkersbedrijf Metus.

Als het nou gaat om grote nieuwbouwprojecten / renovatiewerkzaamheden, altijd zullen de werkzaamheden met de grootste zorg en precisie worden uitgevoerd waarbij Garantie en Service uiteraard worden bevestigd middels garantiecertificaten die worden verstrekt door Dakdekkersbedrijf Metus.

Een veilig werk en woonklimaat is een waarborg die door de strenge voorschriften van diverse branche- organisaties dikwijls worden voorgeschreven en door Dakdekkersbedrijf Metus. Uiteraard met de grootste zorg wordt nageleefd.

Zo worden de vakmensen van Dakdekkersbedrijf Metus regelmatig bijgeschoold om aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen te voldoen.

Indien u vragen heeft neem dan gerust en uiteraard geheel vrijblijvend telefonisch contact op met onze telefonische dienstverlening 050 577 25 00, wij zijn u graag van dienst met uw vragen en zullen u indien nodig doorverbinden met een van de vakmensen waarover Dakdekkersbedrijf Metus uiteraard beschikt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plumbers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Loodgietersbedrijf Tilman en Dakdekkersbedrijf Metus in Stavangerweg 41 2, Groningen Groningen 9723 JC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9723 JC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819588]