Luminoxx BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koningsweg 26 , 9731 AT Groningen, Groningen

E-mail

Over Luminoxx BV

Luminoxx is een technisch productontwikkelaar dat ideeën en ontwerpen vertaalt naar creatieve, efficiënte en kwalitatief hoogstaande technische oplossingen. Wij ontwerpen en produceren het perfecte product voor jouw (technische) uitdaging. Complexe vraagstukken schuwen we daarbij niet. Integendeel: juist daarin vinden wij onze uitdaging!

Zo doen we dat!
Bij de zoektocht naar de perfecte oplossing maken we gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring. Daarnaast is het niet zelden een kwestie van lef en een vleugje boerenverstand: Luminoxx durft die unieke projecten aan te gaan waar menig ander bedrijf stopt. De materialen die we daarbij gebruiken zijn divers; de kwaliteit is dat niet: alle producten die ons pand verlaten zijn van de beste kwaliteit.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

14-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Luminoxx-BV-278450185523539/

Categorieën: Welder

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Groningen

Is Luminoxx BV in Koningsweg 26, Groningen Groningen 9731 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9731 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3717542]