Maartenshof/Zorggroep Groningen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schaaksport 100 102A , 9728 PG Groningen, Groningen

E-mail

Over Maartenshof/Zorggroep Groningen

Zorggroep Groningen is gespecialiseerd in het verlenen van complexe zorg bij specifieke aandoeningen zoals Parkinson, COPD en CVA (hersenbloedingen en herseninfarcten). In Maartenshof behandelen we onder meer cliënten met Parkinson. COPD-patiënten kunnen op deze locatie terecht voor dagbehandelingen. Maartenshof ligt goed bereikbaar in Groningen-Zuid en heeft een centrale functie in de buurt.
Maartenshof heeft veel voorzieningen. Onze zorgverlening is kleinschalig en warm. U kunt hier terecht voor al uw behandelingen en therapieën.

Zorggroep Groningen is dé zorgaanbieder in de provincie Groningen. Wij onderscheiden ons in complexe zorg met specialisaties in onder meer Parkinson, COPD en CVA (hersenbloedingen en herseninfarcten). Deze complexe zorg leveren wij binnen de muren van Zorggroep Groningen. Wij zijn ook één van de grootse aanbieders van geriatrische revalidatiezorg in Noord-Nederland. Binnen Zorggroep Groningen hebben we een duidelijk beeld van de toekomstige (maatschappelijke) ontwikkelingen (visie) en hoe we hier de komende jaren in grote lijnen invulling aan willen geven (missie). Onze kernwaarden zijn de ziel van Zorggroep Groningen, ze zijn verweven in ons DNA. Zij zorgen ervoor dat wij echt onderscheidend zijn in de dagelijkse zorg voor onze cliënten.

In Maartenshof is een vestiging van het Expertise Behandelcentrum. Het EBC is een onderdeel van Zorggroep Groningen. Op de vestigingen van Zorggroep Groningen behandelen onze artsen en therapeuten de cliënten die bij ons verblijven. De volgende disciplines zijn aan het EBC verbonden: artsen, diëtisten, doktersassistenten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, geestelijk verzorgers, laborant, logopedisten, maatschappelijk werkers, psychologen, psychomotorische therapeuten, specialist ouderengeneeskunde en de tandarts.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Is Maartenshof/Zorggroep Groningen in Schaaksport 100 102A, Groningen Groningen 9728 PG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Revalidatie diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Revalidatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9728 PG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827308]