Geen gewoon servies

Door: Mooihandig.nl  30-03-2009
Trefwoorden: Beperking, Ondersteunen, Lichamelijke

Mooie vormgeving
Het nieuwe Unisone servies is zo ontworpen dat zij zelfstandig eten ondersteunt. Geen kunststof, maar hoogwaardig porselein dat er mooi uitziet en daardoor niet stigmatiserend werkt. Naast gewone borden in verschillende groottes, zijn borden ontwikkeld die door hun vormgeving het zelfstandig eten van mensen met beperkingen ondersteunen. De borden hebben een uitdieping, waardoor je gemakkelijk het eten op een vork of lepel schuift. Door de prachtige vormgeving ziet het verdiepte bord er net zo uit als de andere onderdelen van het servies. Het past daardoor prima in een compleet gedekte tafel. Ook de bekers zijn vervaardigd van mooi en kleurrijk porselein. De beker met neusuitsparing is handig voor mensen die last hebben van hun nek. Drinken is mogelijk zonder het hoofd naar achteren te hoeven bewegen. Andere bekers zijn leverbaar met een groter oor zodat ze gemakkelijk vast te houden zijn. Alle onderdelen van het servies, zowel aangepast als niet aangepast, zijn te verkrijgen bij MooiHandig.nl

Positieve reacties
Mensen reageren verrast en positief op het nieuwe Unisone servies. Ze vinden dat het servies er mooi uit ziet. Vooral de beker met neusuitsparing wordt als innovatief beschouwd. Ook de kleurrijke uitstraling wordt als meerwaarde gezien. Het ziet er zeer uitnodigend uit. Dit is belangrijk wanneer de eetlust minder wordt. Verder zijn zij enthousiast omdat gezamenlijk eten, of dit nu thuis, in een instelling of in een kleinschalige woonvorm is, mogelijk wordt gemaakt door de combinatie van gewone en aangepaste borden en bekers.

Het Unisone servies wordt geleverd door MooiHandig.nl. MooiHandig.nl is een webwinkel met handige producten en hulpmiddelen die het leven gemakkelijker maken en die meer comfort bieden. Voor meer informatie zie www.mooihandig.nl.

Trefwoorden: Beperking, Lichamelijke, Neusuitsparing, Ondersteunen, Srevoes, Zelfstandig Eten,