NationaleVacaturebank.nl vernieuwt website

NationaleVacaturebank.nl vernieuwt website van Nationalevacaturebank.nl

Door: Nationalevacaturebank.nl  08-09-2008
Trefwoorden: Metamorfose, Mbo, Hbo

Groningen, 15 september 2008 - NationaleVacaturebank.nl lanceert vernieuwde website.

NationaleVacaturebank.nl, de grootste banensite van Nederland, heeft vandaag (maandag 15 september 2008) haar vernieuwde website onthuld. Naast dat de website een ware metamorfose heeft ondergaan is de gebruiksvriendelijkheid verbeterd. De restyling van de website is tot stand gekomen op basis van een uitgebreid usability-onderzoek door Netmarketing (dé specialist op het gebied van website optimalisatie).

Speciaal voor de bedrijven die gebruik maken van NationaleVacaturebank.nl is de informatievoorziening van de site verder geoptimaliseerd. Zo vergemakkelijken heldere instructievideo’s het gebruik van de producten en processen van NationaleVacaturebank.nl. Ook is het online bestelproces verbeterd en logischer ingedeeld. Werkgevers kunnen eenvoudiger hun vacatures plaatsen, wijzigen en beheren en zodoende hun wervingsbeleid effectiever uitvoeren. Na deze restyling blijft NationaleVacaturebank.nl continu de site en de onderliggende processen optimaliseren. Stilstand is tenslotte achteruitgang!

Tijdens de lancering van de vernieuwde site zullen in diverse (vak)bladen nieuwe advertenties gepubliceerd worden. Daarnaast wordt de restyling ook ondersteund door een mediacampagne op radio en TV.

Over NationaleVacaturebank.nl

NationaleVacaturebank.nl wordt gemiddeld 1,8 miljoen keer per maand bezocht en is met een aanbod van meer dan 50.000 actuele vacatures de grootste banensite van Nederland. Momenteel staan er meer dan 420.000 CV’s in de CV-database. 47% Van de ingeschrevenen is hoger opgeleid (35% HBO en 12% universitair), 44% heeft een MBO-opleiding en 9%heeft een LBO-opleiding.

Trefwoorden: Actuele Vacatures, Cv-database, Effectief Wervingsbeleid, Grootste Banensite, Hbo, Lbo, Mbo, Mediacampagne, Metamorfose, Restyling, Universitair, Usability Onderzoek, Vacaturebank,