Samenwerking NationaleVacaturebank.nl en Koninklijke BDU

Door: Nationalevacaturebank.nl  17-04-2009
Trefwoorden: Samenwerking, Werkzoekenden, Personeelsadvertentie

BDUuitgevers en NationaleVacaturebank.nl zijn onlangs een samenwerking aangegaan op BDUvacature.nl. Op deze special interest-website van de Koninklijke BDU Uitgevers worden de personeelsadvertenties vanuit de diverse kranten, nieuws- en huis-aan-huis bladen in pdf-vorm aangeboden in combinatie met het regionale vacatureaanbod van NationaleVacaturebank.nl.
De vacatures zijn ook zichtbaar vanaf de individuele krantentitels. De BDU kan door de samenwerking met de NationaleVacaturebank.nl het meest complete lokale en regionale aanbod aan vacatures laten zien. Het vertrekpunt van dat aanbod is altijd de postcode van het gebied waar de papieren edities hun oorsprong hebben. De personeelsadvertenties uit de papieren edities worden geconverteerd naar pdf-documenten en voorzien van trefwoorden die vervolgens door bezoekers op de websites kunnen worden gevonden.

“Het mes snijdt in deze samenwerking voor ons aan twee kanten”, aldus René Houweling, adjunct-uitgever Lokale Nieuwsmedia van de BDU, “door de conversieslag kunnen wij onze adverteerders tegen een geringe vergoeding laten kennismaken met de mogelijkheden die onze digitale edities bieden. De kans op een succesvolle invulling is bovendien groter, omdat de vacatures in een veel aantrekkelijker Umfeld worden getoond. Dankzij deze samenwerking kunnen wij aan de bezoekers van onze sites een compleet aanbod aan vacatures tonen.”

Mark Borgman, product manager B2C van NationaleVacaturebank.nl is een vergelijkbare mening toegedaan. “De BDU bedient met zijn papieren en digitale uitgaven een groot bereik, dat voor onze adverteerders een prima aanvulling is om extra respondenten te genereren, wat ook gebeurt. Werkzoekenden zijn gebaat bij zoveel mogelijk relevante vacatures op één plek en door deze samenwerking kunnen we ze dat bieden.”

Trefwoorden: Bdu, Extra Respondenten, Personeelsadvertentie, Regionaal Vacatureaanbod, Samenwerking, Werkzoekenden,