Vacatures in de buurt te zien op de iPhone

Door: Nationalevacaturebank.nl  20-01-2009
Trefwoorden: Mobiel Internet, Vacaturesite, Vacatures Zoeken

NatinonaleVacaturebank.nl introduceert iPhone-applicatie

Groningen, 19 januari 2009 – NationaleVacaturebank.nl heeft als eerste Nederlandse vacaturesite speciaal voor de iPhone een eigen iPhone-applicatie ontwikkeld. Met deze applicatie kan een werkzoekende vanaf nu met behulp van GPS overal en altijd naar passende en actuele vacatures zoeken via de iPhone.

Bezitters van de nieuwste iPhone (iPhone 3G) krijgen door de ingebouwde GPS automatisch de meest relevante banen van NationaleVacaturebank.nl in hun directe omgeving te zien. Florence Schmit, uitgever van NationaleVacaturebank.nl: ‘We merken dat er een groeiende behoefte is aan realtime en op maat gesneden informatie. Het is van belang dat werkzoekenden op een innovatieve maar toch eenvoudige manier vacatures kunnen vinden. We hebben deze gadget daarom speciaal voor de iPhone gecreëerd.’ De applicatie is vanaf heden gratis verkrijgbaar in de iPhone App Store.

Locatie invoeren op de website niet meer nodig

Ook op de reguliere website van NationaleVacaturebank.nl wordt vanaf heden automatisch bepaald waar de gebruiker zich bevindt, dit op basis van het IP adres. Op deze manier hoeven de gebruikers de locatie zelf niet meer in te voeren. Uit onderzoek is gebleken dat de geografische locatie voor de werkzoekende één van de belangrijkste zoekcriteria is. Met de ontwikkeling van beide location based services verhoogt NationaleVacaturebank.nl het gebruiksgemak en de relevantie voor de gebruiker.

Over NationaleVacaturebank.nl

NationaleVacaturebank.nl is met een aanbod van meer dan 40.000 actuele vacatures de grootste banensite van Nederland.
In 2006 lanceerde NationaleVacaturebank.nl de eerste mobiele vacaturesite van Nederland, www.vacaturebank.mobi.

Trefwoorden: Iphone 3g, Mobiel Internet, Mobiel Zoeken, Mobiele Vacaturesite, Relevante Banen, Vacatures Vinden, Vacatures Zoeken, Vacaturesite,