Natuurgeneeskunde en Acupunctuur Praktijk Meta Hiemstra

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Held 3 , 9745 DH Groningen, Groningen

E-mail

Over Natuurgeneeskunde en Acupunctuur Praktijk Meta HiemstraSinds 1995 voer ik praktijk. Daarvoor heb ik verschillende opleidingen afgerond, zoals het Nederlands College voor Natuurgeneeskunde (Hilversum, 1994), Qing Bai (Amersfoort,1998) en de Jing Ming (Beveren, België, 2000). Ik ben lid van de beroepsverenigingen NVA (www.acupunctuur.nl) en NWP (www.nwp-natuurgeneeskunde.nl).

Met enkele collega’s heb ik een nascholingsinstituut opgezet voor acupuncturisten in Noord-Nederland. Ook geef ik regelmatig lezingen en cursussen over complementaire geneeswijzen. In het verleden heb ik 15 jaar lesgegeven in de vakken Biologie, Scheikunde, Natuurkunde en Gezondheidskunde.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Natuurgeneeskunde-en-Acupunctuur-Praktijk-Meta-Hiemstra-1685329258410787/

Categorieën: Acupuncture

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Natuurgeneeskunde en Acupunctuur Praktijk Meta Hiemstra in De Held 3, Groningen Groningen 9745 DH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9745 DH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820197]