NeXio Computers VOF

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Verlengde Hereweg 101 , 9721 AH Groningen, Groningen

E-mail

Over NeXio Computers VOF

NeXio computers is een zelfstandig computer speciaalzaak, opgericht in het jaar 2000 door de huidige eigenaar, Herman van Gelder. Deze deed zijn ervaring op in de computer retailmarkt, in dienst van Dixons Totaal, toen nog in handen van Vendex (V & D). Eerst als bedrijfsleider. Later als verkoopleider Noord- en Midden Nederland.

Het bedrijf is gevestigd in Groningen (Zuid), aan de Verlengde Hereweg 101, te Groningen.

Core business van neXio is verkoop, onderhoud en herstel van computers, laptops, componenten en randapparatuur, netwerkproducten, opslagproducten, verbruiksmaterialen, software en telefonie (vast en mobiel).

Het bedrijf is gestart met jonge, enthousiaste computerfanaten, maar is inmiddels uitgegroeid tot een kleine, maar wel professionele organisatie.

NeXio richtte zich in de beginjaren vooral op de consument. Inmiddels doet het daarnaast steeds meer in zakelijke dienstverlening aan het MKB. Voornamelijk in de vorm van levering en onderhoud van NAS servers. NeXio belevert ook tal van scholen uit het Openbaar Basis Onderwijs in Groningen.

NEXIO
NeXio beschikt over een eigen technische dienst, waar defecte apparatuur snel wordt hersteld.
NeXio is afgeleid van het Latijn voor verbinden/verbinding. Die naam is niet toevallig gekozen. Net zo min als de X altijd groot staat afgebeeld in onze naam.

NeXio tracht al vanaf de oprichting de verbinding te zijn tussen enerzijds de mens en anderzijds de apparatuur, terwijl de grote X staat voor 'XL', voor groter en méér. Meer service, meer aandacht, meer advies en ondersteuning, meer toewijding ook.

OPLEIDING
Daarom besteedt neXio veel aandacht aan opleiding en training van jonge IT-studenten. NeXio staat al sinds 2005 genoteerd als Erkend Leerbedrijf voor het Middelbaar Beroeps Onderwijs. Er zijn inmiddels meer dan 60 80 jonge IT-ers (m/v) door neXio opgeleid.

Kaart

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/NeXioVof

Categorieën: Computer Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is NeXio Computers VOF in Verlengde Hereweg 101, Groningen Groningen 9721 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9721 AH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3710431]