beleidsadvies groningen

Door: Nexo BV  11-05-2011
Trefwoorden: Zakelijke Dienstverlening, Businessplan, Strategieontwikkeling

Beleidsadvies groningen
In opdracht van overheden, belangenorganisaties, bedrijfsleven of kennisinstellingen vertaalt Nexo de vraag van haar opdrachtgevers naar een projectontwerp en voert deze uit.

Beleidsadvies groningen Nexo BV
Nexo adviseert over beleidskeuzes en hoe beleidsdoelstellingen kunnen worden behaald. Van het ontwikkelen van een businesscase tot de uitvoering van het project kunt u bij ons terecht.

Beleidsadvies Groningen direct contact
Voor direct contact over de mogelijkheden klik op onze website in onderstaand schema.

Trefwoorden: Businessplan, Economisch Advies, Strategieontwikkeling, Zakelijke Dienstverlening

Andere producten en diensten van Nexo BV

16-05-2011

projectmanagement

projectmanagement


11-05-2011

projectmanagement groningen

Projectmanagement - Groningen - Nexo BV Een belangrijke aanwijzing dat een project succesvol is, kun je aflezen aan de manier waarop de projectmedewerkers zich betrokken voelen bij het tot stand brengen van het resultaat.


strategisch-advies-groningen van Nexo BV thumbnail
19-04-2011

strategisch-advies-groningen

Strategisch advies Groningen . Samen met directie of management ontwikkelt Nexo strategieƫn of businesscases en onderzoekt de haalbaarheid ervan.


04-01-2011

organisatieadviesbureau

Organisatieadviesbureau Nexo BV Nexo ondersteunt bedrijfsleven en overheden met economisch en strategisch beleidsadvies en projectmanagement. Het organisatieadviesbureau van Groningen


04-01-2011

organisatie-advies-groningen

Organisatie advies groningen. Nexo ontwikkelt en begeleidt projecten van wijkniveau tot regionaal niveau die met bevorderen van ondernemerschap te maken hebben. In opdracht van overheden, belangenorganisaties, bedrijfsleven of kennisinstellingen vertaalt Nexo de vraag van haar opdrachtgevers naar een projectontwerp en voert deze uit.


04-01-2011

Beleidsadvies

Beleidsadvies - Beleidskeuzes en beleidsdoelstellingen Nexo adviseert over beleidskeuzes en hoe beleidsdoelstellingen kunnen worden behaald. Van het ontwikkelen van een businesscase tot de uitvoering van het project kunt u bij ons terecht. http://www.nexobv.nl/#beleidsadvisering