Notariaat Cohen Mr J

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Savornin Lohmanlaan 1 , 9722 HA Groningen, Groningen

E-mail

Over Notariaat Cohen Mr J

ZOEKT U EEN NOTARIS IN GRONINGEN?

Het opstellen van een koopovereenkomst, de huwelijkse voorwaarden wijzigen of een besloten vennootschap of stichting oprichten: voor deze en tal van andere zaken heeft u een notaris nodig. In de regio Groningen gaat u daarvoor naar Notariskantoor Cohen

Of het nu gaat om familiezaken, het kopen van een huis of uw onderneming: ons notariskantoor in Groningen is u graag van dienst bij tal van notariële zaken. Jaarlijks kan er nog wel eens iets veranderen op bijvoorbeeld het gebied van belastingvrij schenken en het ondernemingsrecht. Notaris Cohen maakt het voor u begrijpelijk en houdt u op de hoogte van veranderingen die van belang kunnen zijn voor uw situatie.

Waar vindt u ons notariskantoor?
Woont u in de omgeving van de stad Groningen, bijvoorbeeld in Haren en bent u op zoek naar een betrouwbare, ervaren notaris? Dan kunnen wij u zeker van dienst zijn.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Is Notariaat Cohen Mr J in De Savornin Lohmanlaan 1, Groningen Groningen 9722 HA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9722 HA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821507]