NOVO

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eenrumermaar 1 , 9735 AD Groningen, Groningen

E-mail

Over NOVO

NOVO helpt mensen met een verstandelijke beperking zodat zij naar eigen vermogen deelnemen en bijdragen aan de maatschappij. Kinderen en volwassenen krijgen bij NOVO verschillende vormen van ondersteuning, begeleiding en behandeling. NOVO doet dit met de overtuiging dat eigenwaarde de basis voor geluk vormt. Zeggenschap over het eigen leven en waardering voor wie we zijn, vormen hiervoor belangrijke bouwstenen. We zijn als individu afhankelijk van onze naasten en hebben een verantwoordelijkheid voor de publieke omgeving. Er wordt van ons verwacht dat we een bijdrage leven aan de maatschappij. Dat geldt ook voor mensen met een verstandelijke beperking. NOVO helpt daarbij.

In de provincie Groningen komt u NOVO op meer dan 80 locaties tegen. Ook organiseert NOVO de zorg zo dicht mogelijk bij de cliënt. NOVO is daarom altijd dichtbij.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/stichtingNOVO/
Twitter: https://twitter.com/stichtingNOVO

Categorieën: Home Health Care Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is NOVO in Eenrumermaar 1, Groningen Groningen 9735 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9735 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823250]