Oosterpoort De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Trompsingel 27 , 9724 DA Groningen, Groningen

E-mail

Over Oosterpoort De

De dienst OCSW is op veel terreinen actief: cultuur, sport, recreatie, onderwijs, jeugd, welzijn, zorg en minderheden. OCSW maakt op al deze terreinen beleid en voert dit beleid deels zelf uit. Maar ook welzijnsinstellingen als de MJD en culturele instellingen werken voor OCSW. Het hoofdkantoor van OCSW is gevestigd aan de Europaweg, maar de dienst 'zit' op veel meer plaatsen in de stad. In totaal beheert OCSW 240 objecten: De Oosterpoort, de Stadsschouwburg, de Stedelijke Muziekschool, Vensterscholen, 'gewone' schoolgebouwen van het openbaar onderwijs, sportcentrum Kardinge, sportaccommodaties, sportvelden, sociaal-culturele accommodaties (buurthuizen), recreatiegebieden en zwembaden.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/De-Oosterpoort-Stadsschouwburg-voor-Bedrijven-144105402354105/

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Oosterpoort De in Trompsingel 27, Groningen Groningen 9724 DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Theater diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Theater per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9724 DA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820416]