Oppasservice VOOR DE POES

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Seringenhof 10 , 9713 SC Groningen, Groningen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Oppasservice VOOR DE POES

Sinds 2005 is ‘VOOR DE POES’ een vertrouwde en welbekende oppasservice aan huis voor katten en andere kleine huisdieren in de stad Groningen. Ons gebied is inmiddels uitgebreid. We komen nu naast binnen een straal van 20 kilometer buiten de stad Groningen in een aantal plaatsen in Drenthe, zoals Assen, om ook daar de katten liefdevol te verzorgen.

Hieronder kunt u zien, of we ook in uw plaats komen.

Naast de oppas biedt ‘VOOR DE POES’ u ook gedragstherapie 'VOOR DE POES' en training 'VOOR DE POES' met overgewicht. Meer informatie hierover vindt u verderop op deze site.

De oppassen van ‘VOOR DE POES’ zijn gediplomeerd op verschillende gebieden van dierverzorging, o.a. gedragstherapie voor katten en paraveterinair.

Mocht u na het lezen van de informatie op de website nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ‘VOOR DE POES’.

We hebben ervoor gekozen de grotere plaatsen te benoemen. De plaatsen hier omheen en de plaatsen tussen de stad en de benoemde plaatsen vallen onder ons werkgebied. Mocht uw plaatsnaam er niet tussen zitten, neem dan gerust contact met ons op.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pet Boarding

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Groningen

Is Oppasservice VOOR DE POES in Seringenhof 10, Groningen Groningen 9713 SC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Opvang diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Opvang per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9713 SC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817912]