donderdag 03 november 2011 | 21:24 | 1 reacties

Door: Pactum BV  04-11-2011
Trefwoorden: Overheid, Inkoop, Gemeente

    

Persbericht:

Groningen, 2 november 2011 - Dienstverlener Pactum BV uit Groningen gaat het hele contractbeheer van de gemeente Schermer digitaliseren met in eigen beheer ontwikkelde software. De software van Pactum BV draait volledig “in the cloud”: op deze manier is de gemeente Schermer na de implementatie ook direct klaar voor bijvoorbeeld Het Nieuwe Werken. 

 

De digitalisering betreft de inrichting van de online omgeving van de gemeente Schermer, evenals het implementeren van de lopende overeenkomsten. Met de websitebeschikt Pactum over een gebruiksvriendelijke tool om op een eenvoudige manier, voor zowel profit- als non-profitorganisaties, alle contracten digitaal te beheren. De belangrijkste voordelen:

  • Het systeem werkt overzichtelijk en is gebruiksvriendelijk.
  • De gebruiker ontvangt automatische e-mail alerts bij aflopende contracten.
  • Nooit meer wordt vergeten contracten op te zeggen of juist te verlengen.
  • Altijd en overal toegang tot contracten en documenten.

 

“Bij het zoeken naar een geschikt softwarepakket voor het contractbeheer, speelde voor Schermer gebruiksvriendelijkheid en prijs/kwaliteit een belangrijk rol.
De software van Pactum is naar verwachting niet alleen gebruiksvriendelijk, maar sluit ook aan op de schaal van Schermer en de daaruit voortvloeiende behoefte.” Aldus de gemeente Schermer.

 

Pactum BV is vanzelfsprekend zeer verheugd dat men het volledige vertrouwen geniet van de gemeente Schermer. “Wij zijn er trots op een klant als de gemeente Schermer te mogen bedienen. Dit geeft aan dat zij veel vertrouwen hebben in onze dienstverlening en oplossing”, aldus Simon Leijendekker, directeur van Pactum BV. “Wij constateren met veel plezier dat steeds meer overheidsinstanties en bedrijven het belang en het uiteindelijke doel van beter contractbeheer gaan inzien. Namelijk het creëren van overzicht, het beter beheersen van risico’s en het simpelweg besparen van geld”. 

 

Pactum BV realiseert wat de klant vanzelfsprekend vindt

Het Latijnse woord ‘pac tum’ staat voor verdrag, overeenkomst of verbond. Vanzelfsprekend wil het bedrijf op een juiste wijze invulling geven aan de betekenis van haar eigen bedrijfsnaam. Pactum BV is weliswaar een jonge onderneming, maar is in 2009 opgericht door mensen met verstand van contractbeheer. Zij beschikken over meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van contractbeheer, inkoop en facilitair management. Het innovatieve online contractbeheersysteem van Pactum BV is ontwikkeld vanuit de eigen praktijkervaring en – wellicht nog veel belangrijker - door simpelweg goed te luisteren naar de klant.

Trefwoorden: Contract, Contractbeheer, Contractmanagement, Facilitaire Diensten, Gemeente, Inkoop, Online Boekhouding, Overheid