Patrimonium Christelijke Woningstichting

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Peizerweg 136 , 9727 AP Groningen, Groningen

E-mail

Over Patrimonium Christelijke Woningstichting

Christelijke Woningstichting Patrimonium zet zich sinds 1914 in voor volkshuisvesting in de gemeente Groningen met circa 6700 woningen, verspreid over de hele stad. Al deze wooncomplexen zijn voorzien van ons logo in de voorgevel.
Ook verhuren wij bedrijfsruimtes, parkeergarages en autoboxen.

Bij onze organisatie werken 46 medewerkers en we hebben een eigen onderhoudsdienst.

Melden klachten
Voor het melden van onderhoudsklachten kunt u tijdens de openingstijden bellen met 050 5299944. U kunt ook een e-mail sturen naar td@patrimonium-groningen.nl

Woning huren
Als u een woning bij Patrimonium wilt huren, dient u zich bij ons te laten inschrijven. Daaraan zijn geen kosten verbonden. Het woningaanvraagformulier is te downloaden op onze website of telefonisch aan te vragen via tel. 050 5299999.

Opzeggen huurovereenkomst
Het opzeggen van de huurovereenkomst dient schriftelijk te gebeuren, met een maand opzegtermijn. De brief dient ondertekend te worden door de huurder en eventuele medehuurder(s), ook al is (zijn) de naam (namen) van de medehuurder(s) niet in de huurovereenkomst vermeld. De huur kan worden opgezegd per de 1e of 16e van de maand. Een formulier voor het opzeggen van de huur is te vinden op onze website.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Mortgage Brokers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Patrimonium Christelijke Woningstichting in Peizerweg 136, Groningen Groningen 9727 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9727 AP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3670231]