Hypnotherapie

Door: Praktijk Mirror  29-08-2016
Trefwoorden: Afvallen, Psychische Klachten, Psychologische Hulpverlening

In de hypnotherapie wordt gewerkt met een staat van trance ofwel hypnose. Hypnose is niets meer dan een diepe vorm van ontspanning waarbij je bewuste brein tijdelijk op de achterbank zit, terwijl je onbewuste brein het stuur overneemt. Je krijgt met je bewuste brein alles mee wat er gebeurt en wat er gezegd wordt, terwijl je onbewuste op dat moment de ruimte krijgt om jou te laten zien waar de blokkade of oorzaak van een probleem zit. Het is een hele directe manier van werken, waarbij je rechtstreeks de blokkerende gedachte of gedrag kunt ombuigen naar een vorm die je beter dient. Werkwijze: Tijdens een intake gesprek brengen we in kaart waar je tegenaan loopt in je leven en stellen we vast waar je aan wilt werken en wat je graag wilt bereiken. In de eerste sessie zullen we eerst kennismaken met hypnose en is er alle ruimte voor je vragen voordat we verdergaan met het aanpakken van je probleem. Ook voor hypnotherapie is het niet nodig dat je precies weet waar de schoen wringt. Over het algemeen zijn 3 tot 6 sessies voldoende. Gewichtsbeheersing en stoppen met roken: Door gebruik van hypnose en de juiste motivatie is de kans klein dat je weer gaat roken of weer aankomt in gewicht. Hypnose is een buitengewoon geschikt middel om nieuwe gezonde gewoonten aan te leren. Hierbij pak je rechtstreeks alle onbewuste patronen en blokkades aan, die maken dat je blijft toegeven aan je rookverslaving of verkeerd eetpatroon. Werkwijze: We gaan door middel van hypnotherapie jouw onbewuste brein leren om anders met roken of voeding om te gaan, zodat je in staat bent gezondere keuzes voor jezelf te maken, zonder dat het een mentale lijdensweg wordt. We beginnen met een uitgebreide intake en je krijgt duidelijke instructies waar je thuis mee aan de slag gaat. Na vier sessies zul je geen sigaret meer aanraken of goed onderweg zijn naar de nieuwe slankere jij. Voor stoppen met roken zijn vier wekelijkse sessies nodig. Voor gewichtsbeheersing zijn vier tot zes sessies nodig.

Trefwoorden: Afvallen, Alternatieve Therapie, burn out, Gewichtsbeheersing, Hypnotherapie, Psychische Klachten, Psychologische Hulpverlening, Stoppen Met Roken

Andere producten en diensten van Praktijk Mirror

29-08-2016

Energetische Therapie

Als een negatieve ervaring niet goed wordt verwerkt dan uit het zich in belemmerende gedachtes of nare gevoelens. Met maatwerk pakken we de bron aan.