Challenger verlaat Afslankchallenge VET!

Door: Romano Sandee; masseur en gewichtsconsulent  14-02-2009
Trefwoorden: Gezondheid, Afvallen, Veiligheid

Challenger Bianca van Haaren, uit de categorie huisvrouw moet helaas Afslankchallenge VET! verlaten. Dit werd maandagavond bekend gemaakt tijdens de workshopavond van Afslankchallenge VET!.

De keuze om Bianca uit de afslankchallenge te halen speelt al enkele dagen met zich mee. Veiligheid is van groot belang bij deze afslankchallenge en staat samen met gezondheid voorop.
“Als blijkt dat de gezondheid van één van de deelnemers in gevaar kan komen, moet een besluit worden genomen. Daarom is in overleg met Bianca besloten niet verder te gaan met de afslankchallenge.” Licht Romano Sandee toe.

Nog 3 challengers over
Er zijn nog 3 Challengers over, die samen de strijd tegen de kilo’s gaan voortzetten. En in de 1e maand is dat goed gelukt. Gezamenlijk zijn de challengers al 15 kilo kwijt. Oorspronkelijk zouden de 4 challengers in 5 maanden samen 75 kilo afvallen. Doordat Bianca de afslankchallenge heeft moeten verlaten, is ook dit doel bijgesteld, omdat het anders niet realistisch zou zijn. De 3 overige Challengers zullen daarom samen in 5 maanden tijd 55 kilo afvallen.

Wilt u de Challengers blijven volgen? Kijk dan op www.afslankchallenge.nl

Trefwoorden: Afslankchallenge, Afslanken, Afvallen, Gewichtsconsulent, Gezondheid, Kilo's, Sandee, Veiligheid, Workshopavond

Contact Romano Sandee; masseur en gewichtsconsulent

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share