Schove Groep Afd Verhuur

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lopendediep 20 , 9712 NW Groningen, Groningen

E-mail

Over Schove Groep Afd Verhuur

SCHOVE VERHUUR
Op het gebied van jongerenhuisvesting wordt door ons een breed assortiment woonruimte aangeboden in het centrum en de bekende jongerenwijken van de stad Groningen.

Het merendeel van de woonruimtes bestaat uit (studenten) kamers. Ook worden er diverse studio’s en kleine huisjes verhuurd, meestal geschikt voor 1 persoon.

Indien er ruimtes beschikbaar zijn kun je die vinden bij de beschikbare woonruimte.

Om eventuele gebreken zo snel en adequaat mogelijk te verhelpen beschikken wij over een eigen onderhoudsdienst. Een klacht kan ook gemeld worden via onze site. Op het huurcontract staat het telefoonnummer voor noodgevallen vermeld.

Wij streven ernaar het woongenot en de veiligheid van de huurders zoveel mogelijk te garanderen. Daarom zijn er voor de gedeelde woningen regels opgesteld. De woningen worden periodiek door ons gecontroleerd op naleving van deze regels; ook de brandweer en de dienst Ruimtelijke Ordening van de Gemeente Groningen zien hier op toe.

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo, Vr - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hotels, Motels & Apartments

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schove Groep Afd Verhuur in Lopendediep 20, Groningen Groningen 9712 NW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Beheer diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Beheer per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9712 NW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815548]