Soapoli Noord

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Radesingel 11 , 9711 ED Groningen, Groningen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Soapoli Noord

Soapolinoord is een onderdeel van de SGNN. Stichting SGNN heeft geen winstoogmerk en vormt samen met de 3 noordelijke GGD-en Sense Noord Nederland. Door een wijziging in de subsidie komen er vanaf 1 januari 2015 minder mensen in aanmerking voor een gratis SOA-test bij de GGD. Daardoor verwijzen de noordelijke GGD-en vaker door naar de huisarts.

Niet iedereen kan of wil naar de huisarts en kan nu ook online bij Soapolinoord terecht voor een betrouwbare SOA-test (Chlamydia, Gonorroe, Syfilis/Lues, Hepatitis B, HIV).Per bestelling worden er consult-kosten van 35 euro gerekend, deze worden niet vergoed via de verzekering. De laboratoriumkosten kunnen indien gewenst worden vergoed door de basisverzekering. Wanneer men anoniem wil testen kunnen de laboratorium kosten niet gedeclareerd worden via de verzekering.

Wanneer liever niet via internet getest wordt, kan er direct een afspraak gemaakt worden voor een consult of een telefonisch consult bij de verpleegkundige. Bij klachten van SOA kan er een afspraak ingepland worden bij onze arts.

Voor bloedafname zijn er priklocaties in Groningen en Leeuwarden beschikbaar.

Bij sprake van een SOA, wordt er gebeld voor overleg en wordt een recept voor antibiotica of een injectie met antibiotica gegeven. Ook kan doorverwezen worden naar het UMCG.

SGNN is een onderdeel van het centrum voor seksuele gezondheid Noord-Nederland en heeft tot doel om de seksuele gezondheid te bevorderen. Deze taak is in 2003 overgenomen van de voormalige Rutgers Stichting. In ons centrum werken artsen, verpleegkundigen en een NNVS geregistreerd seksuoloog waar men terecht kan voor alle vragen over seksualiteit, SOA en anticonceptie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hospitals

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Groningen

Is Soapoli Noord in Radesingel 11, Groningen Groningen 9711 ED uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groningen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9711 ED, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827404]